Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi tevo legyek?
mit fog mondani?
semmit, de legalább tudni fogja, hogy legközelebb kivel ne kezdjen ki!
Én is voltam a másik fiú szerepében.Senkinek nem ajánlom.Szerintem a hozzád hasonló nők a legnagyobb mocskok.Elhitetik az emberrel,hogy mennyire fontosak nekik,aztán meg jól pofára ejtik.
Valószínűleg azt fogja mondani,hogy dögölj meg és többet ne is kerülj a szeme elé.Amikor velem ezt eljátszották,nagyjából 3 A4-es oldalnak megfelelő káromkodással és átkozódással váltam el a leányzótól(mert megérdemelte).Hozzáteszem,hogy azok után amiket művelt még hálát kellett volna adnia,hogy egyáltalán szóba állok vele és nem küldöm el csuklóból melegebb éghajlatra.
Az ellenségemnek nem kívánom,hogy ilyen szeszélyes nővel találkozzon,mert az ilyen nők soha nem fogják tudni,hogy mit akarnak és alkalmatlanok egy kapcsolatra,mert nem lehet bennük megbízni,pedig a bizalom egy kapcsolat alapja.
Hány éves vagy, hogy "ki kell mondani, hogy jártok"???????
A felnőtt életben azt szokás kimondani, hogy nem jártok, csak szexeltek...
Ha úgy viselkedtetek, mint akik járnak, akkor ti egy pár vagytok...
ha vissza akarsz menni az exedhez, akkor szakíts..
Gyorsan, és egyenesen...
miért gondolod úgy, hogy úja megpróbálnád az exszel? Miért szakítottatok? Mennyi idő telt el?
Ha már megfordul a fejedben, ez az azonnal vissza az exhez dolog, akkor nem értem miért voltál/ vagy a jelenlegi fiúddal..? Hisz úgy jön le, hogy semmi érzelmed nincs irányába..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!