Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, összejönnétek olyan férfival, aki teljesen antialkoholista, még ünnepeken sem iszik egy kortyot sem?
Teljesen rendben van, ilyenen nem problémáznék :)
Akkor lenne baj, ha nekem is próbálná "megtiltani", hogy igyak, vagy látnám rajta, hogy duzzog, ha alkoholt lát a közelemben.
No nem vagyok én sem alkoholista, nem is nagyon igénylem a berúgást, de néha jól esik egy pohár bor vacsora mellé, vagy ugye ünnepekkor pezsgő, és ezekről nem szívesen mondanék le, ha nem muszáj.
Barátnőim is egy ideig elfogadta, de aztán egyre jobban kiakadt tőle. Hogyan menjen ő így velem társaságba, ahol mindenki fogyaszt valami alkoholt-vetette föl. Lehet, hogy egy ideig valaki el bírja viselni, de aztán kezdi rákényszeríteni, mondván, milyen férfi az ilyen.
Én senkit nem korlátoznék le abba, hogy igyon ha jól esik neki, de én ne legyek belekényszerítve.
egyszer se jelentettem egyik szánalmas hozzászólásodat is.
egyébként tényleg, mekkora undorító alkoholista picsä vagyok mert szülinapokon nem babazsúrt rendezünk, meg nyáron néha elmegyünk meginni pár koktélt. téboly!!! :DDDD
#4 voltam
mégis sorra eltűnnek a hozzászólásaim
szerencsére ettől függetlenül is szánalmas pi cs4 vagy konkrétan neked kéne könyörögni az ilyen férfi kegyeiért és nem fordítva, mondjuk valószínű ő inkább egy antialkesz fitnessistennőt választana helyetted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!