Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan hagoztatják, hogy egy párkapcsolatban éreztessük a másikkal, hogy szeretjük, de hogyan is kell ezt?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 11:13
11/15 A kérdező kommentje:
Valami konkrétabb? Ötleteket várok, a ti párotoknak mi esik különösen jól? most nem arra gondolok, hogy kitakaritok helyette vagy megcsinálom a kedvenc kajáját hanem valami szívhez szólóbbat
2016. júl. 3. 17:48
12/15 Titusztitusz válasza:
Az én páromnak legfőképpen az a bizonyító erejü tett, hogy még 23 év házasság után is naponta-kétnaponta vagyok képes igény szerint a frenetikus erejü,és intenzitásu szexmenetekre...Mégpedig úgy,hogy nagyon odafigyelek arra, hogy az élvezete tökéletes legyen mindig...
13/15 anonim válasza:
Gary Chapman könyvei szólnak erről. Elsőként talán a szerelem pszichológiáját olvasd!
14/15 anonim válasza:
#11 Nem értem, hogy miféle receptet vársz erre. Szerintem ez szívbõl kell jöjjön és személyes kell legyen. Nem idegen emberek tanácsai fogják személyessé tenni.
15/15 anonim válasza:
A sokadik veszekedés után megkérdezte, hogy mire van szükségem munka után, mert akármennyire is nyugodt helyen dolgozom estére szétver az ideg.
Azóta munka után az első dolga, hogy hosszasan megölel.
Én nem vagyok ilyen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!