Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem és a harmónia, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem és a harmónia, a boldogság megmaradhat akár évekig is, ha a pároddal nagyon összeilletek?

Figyelt kérdés

Most van a harmadik barátom, és eddig csak nála érzem azt, hogy összeillünk. Tényleg nagyon hasonlóak vagyunk, az életfelfogásunk egyezik. :) Még csak két hónapja vagyunk együtt, de az előző két barátommal ilyenkor már voltak vitáink meg nézeteltéréseink, és velük nem is voltam sokáig boldog, mert teljesen mások voltunk...

Nekem fura, hogy ezalatt a két hónap alatt sosem idegesített fel. :D

Ez azt jelenti, hogy vele sokáig lehet harmónia és boldogság, évekig tartó szerelem, ha nem csesszük el? :)

2016. febr. 13. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Megmaradhat, persze. De két hónap még semmi.
2016. febr. 13. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze és ha már nehézségeket ,próbatételeket is átvészelitek és kibírja a kapcsolatotok az lesz a tuti.
2016. febr. 13. 22:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem sok idő, de a többi ennyi idő alatt már kiidegelt.:D

Tovább jártam velük, mint 2 hónap, csak nem voltam teljesen boldog.:/ Hiba volt...

2016. febr. 13. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Lol, nálam hat hónap volt a hasonló bűvös határ a korai kapcsolataimban, amíg nem találkoztam a mostani párommal. A te esetedben is várnék legalább ennyit. De mondjuk én igazán 3 év után merek majd ilyet állítani, mert állítólag akkor múlik el a szerelem.
2016. febr. 13. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!