Hogy tudom kiölni magamból a szerelem vágyának az érzését?
Röviden magamról:
21-éves meleg srác vagyok. Az életem legtöbb területén úgy érzem kezdek sikeres lenni van pár közeli barátom, élet célom, néha ugyan még önbizalom hiányosnak érzem magam legbelül de már azért tudom magamról ,hogy mik azok a tulajdonságaim amikben jó vagyok.
Viszont a szerelem, párkapcsolat területén egyszerűen viszont elképesztően szerencsétlennek érzem magam. 16-éves kórom óta folyamatosan van egy srác (Eddig 3-szór voltam szerelmes, ebből kettő teljesen viszonzatlan volt a harmadikkal pedig jártunk pár hónapig) aki miatt kb kést szúrnék a szívembe vagy ledobnám magam egy háztetejéről mert szerelmes vagyok de ez viszonzatlan és megőrjít ,hogy ilyenkor hasznavehetetlennek érzem magam.
Úgy érzem túl vagyok az előző szerelmen viszont most meg ismét előjön bennem az ,hogy magányos vagyok. Vágyok egy társa és ismét szerelmes akarok lenni, szeretném ha végre működne, de ettől a vágytól, pontosabban a hiányától szörnyen érzem magam.
Szeretnék végre valahogy boldogabb/kiegyensúlyozottabb lenni szerelem nélkül, ha már az a sorsom ,hogy egyedül legyek...
Nem tudom aktuális e még de...
az egyedül levést el lehet fogadni, csak tudni kell! A szerelemre vágyás már kb a kapcsolatfüggőség, és a függőségek elnyomása idővel újabb szenvedésre késztetnek, mert mint a többk drog, nem kábit örökké. Legyél laza, lásd meg a másikban az IGAZI értékeket és merülj el benne teljesen a másik személyben, miközben az önzést magad mögött hagyod. Egy rendes kapcsolat így működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!