Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek azzal, hogy a kedvességet úgy kell osztogatni, mint a jutalomfalatot a kutyáknak?
Az egyik facebookos oldalon olvastam ezt a kommentet, és őszintén szólva, tényleg ezt látom manapság. Hogy mindenkinek az kell, aki elérhetetlen, és aki után futnia kell. Ti mit gondoltok erről?
Én eddig bármilyen pasival kedves és aranyos voltam, mind csak barátkozni akart velem, vagy maximum szexet, de járni egyik sem, kivéve azok, akiket lesz*rtam... Érthetetlen.
20/L
Azért amikor kiderült, komoly kapcsolatot is kerestek veled embere, csak őket meg te pattintottad le, mert "annak nem lesz jó vége", akkor mi értelme az egész kérdésnek?
Amúgy szexre pontosan azok valók akiket az első is írt: buta, átment rajta a fél ország, merőben különbözőek a céljaink.
Én eddig barát zónába olyan lányokat tettem, akikkel tudtam, egy barátság többet fog érni, mert párként pár hónapnál tovább nem bírnánk.
Az még gyerekkapcsolat, ez teljesen más. És még te is fiatal vagy.
Amúgy 1-esnek igaza van, azt lehet látni, hogy kinek érdemes megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!