Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan léphetnék túl a féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan léphetnék túl a féltékenységemen? Annyival könnyebb lenne nélküle.

Figyelt kérdés
Végre megtaláltam álmaim pasiját, tiszta szívemből szeretem, azonban van egy kis bibi. Naggggyon féltékeny vagyok. De olyan szinten, hogy gyűlölöm az exeit, amiért ők is hozzáértek, nem szeretem az 5 éves unokahúgát, mert ő is ölelgeti, nem szeretem, ha rajtam kívül bárki más hozzáér, vagy tudom, hogy valaha hozzáért. Ennek így kifelé, a párom felé nem adom jelét,nem éreztetem vele, hogy bármi bajom lenne, csak mikor egyedül vagyok akkor idegesítem magam rajta, már csomószor sírtam is. És nem tudom miért jött ez elő, mikor semmi okot nem adott a féltékenységre. 21/L
2016. jan. 29. 07:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is ugyanebben szenvedek...

Jó lenne nekem is valami megoldás. . :(

24F

2016. jan. 29. 07:30
 2/3 anonim ***** válasza:

1. A féltékenység önbizalom hiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.

2. Nézd meg ezt az előadást, bízom benne, hogy segíteni fog neked: https://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ

3. Az unokahúgára vagy féltékeny? Normális vagy egyáltalán?

4. Önmagadat kéne először rendbe tenned, mert, ahogy Szabó Péter is mondja, idézem:

"A féltékenység az esetek 99%-ban arról szól, aki érzi, és nem arról, aki iránt érzik."

Szóval összefoglalva, tedd magad rendbe, beszéld meg a problémádat a pároddal, és küzd le a zöldszemű szörnyet, vagy ő fog legyőzni, de akkor egyedül fogsz örökre maradni!

2016. jan. 29. 07:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is féltékeny vagyok és szenvedek miatta, az előző kapcsolatom többek között emiatt ment tönkre.

Első lépésként annyit tudok tanácsolni, hogy NE MUTASD KI (továbbra sem)! NYELJ NAGYOT, tanulj meg uralkodni magadon, és találj más módszert a gőz leeresztésére. Igaza van az előzőnek, aki írta, hogy teljesen mindegy, ki a barátod és miket csinál, a féltékenység belőled jön.. Próbálj magadnak kérdéseket feltenni (Mitől félek pontosan? Mi történne, ha szakítanánk?) és megválaszolni, néha ez sem olyan egyértelmű. Mindenképp legyen saját életed is, ne ő legyen az egyetlen fontos dolog az életedben, ez nagyon fontos! Növeld az önbizalmad, legyél önálló (ezt különösen értékelik a pasik, akiknek féltékenykedős barátnőjük van), kezdd el igazán szeretni saját magadat! Lassanként egyre jobb lesz:)

25N

2016. jan. 29. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!