Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járhat valaki úgy a másikkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járhat valaki úgy a másikkal, h talán nem is szerelmes?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen fogalmam sincs, h most mi járunk-e vagy semi, mert annyira nem nyilvánvaló. Lehet, h csak számomra?

Még karácsony után megismerkedtem egy fiúval. Nagyon hamar egy hullámhosszon voltunk, nagyon sok közös témánk volt, szóval nem untattuk egymást. Pár nap múlva találkoztunk is, szintén jól éreztük magunkat, nem volt semmi gond :) Beszéltünk a kapcsolatról. Mondtam neki, h én nem szeretnék olyat, h valakivel összejövök és pár hónap múlva meg azt mondja, h mégsem kellek neki vagy hasonló. Egyetértett velem. Azóta többször voltunk kint és már nála is aludtam. Akkor szerelmet vallott, h úgy érzi, h szerelmes és szeret engem. Én is kezdtem beleszeretni. Viszont azóta elbizonytalanok azzal kapcsolatban, h ő ténylegesen csak engem tart-e szem előtt... Néha úgy beszél mintha együtt lennénk, néha meg mintha nem. Tegnap is beszéltünk telefonon és azt mondta, h "hisz már félig kapcsolatban vagyok... vagyis már mondhatjuk, h teljesen". Na ettől elkezdtem kételkedni, h most akkor mi? SOSE erőltettem, h mondja ki, h szeretlek, vagy h jöjjön össze. Még az elején le is szögeztem, h csak akkor mondja ki ha tényleg úgy érzi. De rengetegszer megkérdőjeleződik bennem... Nem akarom, h azt érezze, h "kötelező" mostmár együtt lenné és csak ezért vág bele egy kapcsolatba. Szerintetek? Elmondjam neki a meglátásomat vagy még várjak? Őszintén, várni nem nagyon szeretnék, hanem minél előbb még 1x tisztázni... 20/L, 24/L

2016. jan. 21. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Előbb le kell tisztázni mindent... Hogy lehet, így valakivel párkapcsolatot létesíteni? Tisztázzátok le, ennyi az egésznek a lényege. Mellesleg a csóktól kezdődik, egy párkapcsolat. Ott aludtál? Volt szex? Amúgy ő sem biztos, abban hogy ti most, együtt-e vagytok. Mondtam tisztázzátok le!
2016. jan. 21. 17:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Tipikus női bizonytalanság/túlagyalás. :-)

Az a telefonos elszólás csak a másik fél bizonytalanságának megnyilvánulása volt. Hogy ő sem 100%-ban biztos, hányadán is álltok. Kommunikáljatok nyíltan, jó lesz. :-)

U.I.: azt írod, fiúval ismerkedtél. A végén meg, hogy 20/L, 24/L. Akkor, hogy is van ez? :-)

2016. jan. 21. 17:14
 3/3 A kérdező kommentje:
2. Jaj sorry, elírás :D :D Amíg nem mondtad, addig észre sem vettem :D :D De eskü, h 25/F!!! :D
2016. jan. 21. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!