Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet megállapítani hogy egy hapsi, akinek barátnője van szerelmes-e egy másik lányba vagy csak kalandot keres?
Tudod ezzel az a baj, hogy a puding próbája az evés, csak úgy fogod megtudni pontosan mik a szándékai.
Most mondhatnám a saját példámat. Összejöttem egy lánnyal akinek volt egy elromlott kapcsolata. Amikor nálunk is jött a hullámvölgy, egyből le lettem cserélve én is valaki másra.
Tehát aki így intézi a dolgait, hogy még együtt van egy olyan emberrel akit már nem szeret és félrelép akkor az veled is nagyon könnyen megeshet.
Tehát még, ha komolyan is gondolná veled a dolgot, nem kizárt, hogy hasonlóan jársz mint az a lány akivel most együtt van, azaz párkapcsolaton belül kikacsintgat, megcsal és lecserél.
Neked kell tudni, hogy szükséged van-e erre. Én azt mondom, hogy nem éri meg mert nagyon rossz lesz, ha ugyanígy jársz mint a jelenlegi barátnője.
Növesszen egy kis gerincet, szakítson és ne csak akkor amikor már biztos, hogy te ott vagy számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!