Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki úgy szerelmes, hogy még sosem találkozott az illetővel?
Évek alatt miért nem találkoztatok.
Igen,az érzés lehet az. Csak az életben nem biztos,hogy olyan lesz,mint akibe beleestél. Ha igen,akkor meg olyannyival több lesz az az érzés,hogy erre nem mondanád azt.
Igen lehet.
Évek óta? Ez jó is rossz is.
Csak most kezdesz beleesni? Érdekes.
23/F
Mostanában mélyült el a kapcsolatunk.
Első, hasonló az én esetem is. :)
Voltam ilyen helyzetben, nyolc hónapig éjjel-nappal chateltünk és beszélgettünk telefonon. Mindketten számítógépes munkát végzünk, így lehetőségünk volt szinte egyfolytában "kapcsolatban" lenni. Millió fényképet küldtünk egymásnak, videóüzenetet is, rendesen egymásba zúgtunk, mire eljött az első találkozó napja.
Aztán az első találkozón, mintha egy világ omlott volna össze bennem. Élőben teljesen más volt, a mimikája, a reakciói, a mozdulatai nagyon nem tetszettek, úgyhogy elég rossz vége lett.
Az a baj bele gondolsz olyan tulajdonságokat is neten keresztül az emberbe amik nincsenek is ott.
Sokszor előfordul hogy személyes találkozón meg hatalmasat csalódnak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!