Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francot csináljak most? Az exemmel nyaraltam és megcsaltam a barátomat.
Aki elkezd k.-zni, ribizni, az mehet is máshová, most baromira nem erre vagyok kíváncsi.
Szóval, együtt voltunk a barátommal 7 hónapot. Novemberben szakítottunk, majd összejöttem a jelenlegi barátommal. Viszont a volt barátom szülei és az én szüleim jóban vannak és még a szakításunk előtt kifizettek egy nyaralást, ennyi idővel előtte pedig már nem lehetett úgy lemondani, hogy ne bukjunk rajta, így annyi lett, hogy nem egy hotelszobában vagyunk, hanem két különben.
De még így is összegabalyodtunk... Már a repülőn elkezdte idefele, ott még hárítottam. Aztán ugye itt vagyunk ketten, anyáékkal kb csak esténként találkozunk, náluk a "családi nyaralás" kimerül a közös hotelnél.
És este átjött beszélgetni, utána rábeszélt, hogy menjünk el koktélozni, amiből masszív felesezés lett és nálam aludt, most ment el nemrég. De én ezt nem így terveztem, semlegesnek kellett volna maradnom és úgy érzem, most mindent eltoltam...
Felnőtt vagyok, erre jobban összekuszálok mindent, mint 15 éves koromban.
18/L
Hogy örüljél: egy ribi vagy!
Ami a leggázabb, hogy nem az aggaszt igazán, hogy mi lesz a mostani barátoddal, hanem hogy hogyan állj az exedhez ezek után. Remélem visszakapod ezt még az élettől. :)
Én nem foglak így lehordani, mint ezek a kommentezők, mert ezek csak fröcsögni tudnak. Megoldást, azt nem.
A megoldás itt az, hogy hallgass mélyen a történtekről. El kell döntened hogyan tovább ha, szereted, vele maradsz. Ha elbizonytalanodtál szakíts vele, de ne azonnal hogy nehogy megsejtse. Hallgatnod kell! Ez a lényeg! Én nem foglak szapulni, láthatóan van így is elég lelkiismeret furdalásod. Nehogy azt hidd, hogy az lenne a helyes, ha elmondanád. Nem. Az csak egy romantikus marhaság hogy megbocsájt majd. Nem fog. Szóval ez a büntetésed. Jó adag lelkiismeret furdalás, amit el kell viselned. Kérdés? Szereted még a mostani barátodat? Mond meg nekem kérdező…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!