Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha választani kéne, szűz vagy nem szűz lánnyal jönnétek össze? Miért?
Az akárkivel összefekvés, ha valakinek nem te vagy az első, mert volt már előtted komoly kapcsolata?
Az kur vaság, ha valakinek vannak vágyai, és nem csak egy férfival szeretné kipróbálni? (a megcsalást én is ribiségnek tartom mielőtt beszólna valaki)
Na, legyünk tisztában ezekkel...:D
# 11:
Ha még nem szűz, akkor két lehetőség van:
1. Szexelt már, párkapcsolaton kívül. Nem tartom ezt se elítélendőnek, vagy kizáró oknak de mégis szimpatikusabb számomra, aki nem tesz ilyet.
2. Szexelt már, párkapcsolaton belül. Ha már volt párkapcsolata, és tönkrement, az nem valami jó előjel. Persze, ettől függetlenül lehet normális lány is, csak nagyobb rá az esély, hogy valami baj van vele, mint ha még nem lett volna tönkrement kapcsolata.
"Az kur vaság, ha valakinek vannak vágyai, és nem csak egy férfival szeretné kipróbálni?"
Ha egyebkent jo a kapcsolata, csak vagyik a szexre masokkal es ezert van minden heten massal akkor igen ez kur vasag.
Egyszer mindenki volt szűz. A szerelem a lényeg.
Szerintem nem szentírás az, hogy nem maradhatsz azzal akár örökre együtt akivel elvesztetted. Tény, hogy ritka de vannak még olyan lányok v srácok akik nem adták oda maguk tizenévesen csak olyan személynek akivel tényleg komoly volt. Nekem van ilyen ismerősöm, sőt nem is egy. Hosszú évek óta együtt vannak és még mindig ugyan olyan szerelmesek.
Szerintem a kapcsolat elején, míg nagy a szerelem és tényleg úgy szereti az ember a másik ahogy van, akkor egyáltalán nem vágyik másra. A szerelem idővel elmúlik de marad mély szeretet és hűség a másikhoz, normál esetben ekkor sem kezdünk el vágyni másra. Bár az sem mindegy hogy eljátszik az ember a gondolattal vagy meg is teszi.
Mit vártál kérdező?
Ezen az oldalon (most pontozzatok le légyszi) nagy általánosságban lelkibeteg "férfiak" vannak. Figyeld a válaszolók zöme szűz +20 felett.
Én nem akarnék szűz lányt!
Méghozzá több szempontból sem.
Tapasztalatlan,és 23 felett már erre nincsen igény (szerintem).
Ott van a rizikó ,hogy félre lép,mert miután belekóstolt a dologba nyílván megtetszene neki és nem csak 1 emberrel szeretne nemi kapcsolatot létesíteni.
Én a vadmacska típust preferálom.
Szégyenlősek.Könyörögni kellene az orálért.Ez mind nem jó....Erre nem állnak készen egyszerűen.
Szerintem az a normális ha az emberek a tinédzserkor alatt kitapasztalnak mindent.Rebesgetik a szárnyaikat,átélik a hullámvölgy korszakot,az első szerelmet és elveszítik a szüzességüket...etc.etc.
Tehát tapasztalatot gyűjtenek a későbbiekre.:)
Nem szűz.
Kisebb eséllyel kíván majd meg mást (persze ez többnyire a lány személyiségétől függ) és jobban az ágyban, jobban tudják mi a jó nekik.
Amúgy ha szűz lányt szeretne valaki kifogni akkor nagyon fiatalt kell keresni az meg hááát.. 14 körül van.
Szóval, a nem szűz kategória lesz a helyes válasz.
Természetesen nem riadnék meg, mert esetlegesen még szűz a leányzó 20 évesen, nem szégyen az ,sőőt inkább érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!