Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! A feleségeteknek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A feleségeteknek, ha lehetne választani olyan lányt választanátok aki még nem volt soha senkivel vagy már a nem szűzet?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 21. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A szüzet.
2013. ápr. 21. 22:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én is szűz vagyok még, ezért szeretném, ha a párom is az lenne. De az én koromban ilyet találni már szinte kizárt.
2013. ápr. 21. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Jól néznék ki feleségül vennék vkit lány létemre :D esetleg USA ban se.. XD
2013. ápr. 21. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Bocs, hogy ilyet merek írni, de ez az utolsó szempontok egyike, amit figyelembe vennék feleségválasztásnál :)

(A szűz nők is itt sírnak, hogy első kapcsolata,

és kipróbálná mással, pedig mág 5-10 éve együtt vannak)

2013. ápr. 21. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Amelyik gazdag családból jön. A többi nem érdekel.
2013. ápr. 21. 22:26
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Olyat, akinek már sok szexuális tapasztalata van és ennek ellenére (vagy épp ezért) egészségesen tud viszonyulni a szexualitáshoz.
2013. ápr. 21. 22:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szüzet kérek !
2013. ápr. 21. 22:33
 8/10 anonim ***** válasza:
kizárt találni szüz feleségnek való csajt?attól függ hány éves vagy...2engem rohadtul nem az érdekel h szüz e vagy sem.Hidd el azért mert egy csaj szüz nem biztos h feleségnek való.2meg ott van a mondás is h Qrvából lesz a legjobb feleség:DMondjuk azt nem kockáztatnám meg :D
2013. ápr. 21. 23:08
 9/10 anonim ***** válasza:

"...ha lehetne választani..."

Miért, egyébként nem lehet?

Én semmilyent, nem házasodom meg.

2013. ápr. 22. 01:03
 10/10 anonim ***** válasza:
67%

szüzet, de ez csak 1 pont a 100as listán aminek meg kellene felelnie.

amúgy már annyit csalódtam hogy 1 nő sincs akit elvennék feleségül. Inkább élek a legjobba barátommal együtt, akiben sosem csalódom és akinek a neve: Magány!

2013. ápr. 22. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!