Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy pénz?
Figyelt kérdés
Több éve élünk együtt a párommal.ő az első aki viszont szeret és én elfogadtam olyannak amilyen.viszont jelenleg munkanélküli mert nagyok az elvárásai,így viszont nem talál olyat amilyet szeretne.ez számomra nem az első ilyen kapcsolat,csak itt mindkét fél szereti egymást.viszont ha nem dolgozik nem tudom milyen jövő vár ránk mert 2 embert nem tudok eltartani ráadásul nem vagyok fiatal és gyereket is szeretnék.de így hogyan alapozzak erre?2016. jan. 16. 19:45
11/18 A kérdező kommentje:
Azt gondolod,hogy mindenkit a pénz érdekel?ha engem is az érdekelne akkor nem tettem volna fel a kérdést.nem az a baj,hogy nem gazdag,hanem hogy nehéz hosszú távon tervezni így,hogy nem akar akármit dolgozni.ami érthető,csak hosszú távon nem megoldás.én is utálom a munkám,de rá vagyok kényszerülve.viszont olyan ember akivel el tudnám képzelni a családalapítást.viszont ez az egy gátol.a jövőt viszont nem látom ezért félek kilépni...
2016. jan. 16. 20:12
12/18 anonim válasza:
Most te is kifogasokat keresel a parodnak? Nekem amikor nem tetszett a jelenlegi munkam akkor megtanultam egy masik szakmat es csinaltam azt mai jobban tetszik. Az ilyen embereket ott kell hagyni, eletkeptelenek.
13/18 anonim válasza:
Báttya, így jártál. Olyan pasit fogtál ki magad mellé aki nem akar dolgozni. :) És most itt teszed fel a "hülye" kérdéseket nekünk.. Ha nem lenne pasid nem tennél fel ilyen kérdést.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm,h.vki észrevette a lényeget.igen agyalok a szakítás mellett,de nehéz úgy kilépni,hogy végre találtam vkit aki elfogad és én is el tudom képzelni hosszú távon.a mai világban meg nehéz jó társra találni.persze így ő is megnehezíti ezzel.én meg nem álomvilágban élek,hogy az igazit várjam aki mindenben megfelelő.nehéz helyes döntést hozni.sajnos ismerek olyat aki egyedül maradt mert sokáig válogatott.én viszont társas ember vagyok,nehezen viselem az szeretet nélküli kapcsolatokat...
2016. jan. 16. 20:21
15/18 anonim válasza:
Én akármennyire szeretném a páromat, ha azt látnám, hogy mikor munkanélkülivé válik, válogat a munkalehetőségek között, és ez sem jó, az sem jó, akkor ultimátumot adnék neki nagyon hamar, és az orra elé raknám a számlákat a bérpapírommal, magamat el tudom tartani egyedül a saját fizetésemből, de 2 embert már bajosan. Szóval ha nem akarja, hogy kipenderítsem, akkor dolgozzon, és közben még megteheti, hogy megpróbál előrébb jutni, és jobban kedvére valót keresni, csak ne essen ki kényelemből a munkából.
16/18 A kérdező kommentje:
Tudom velem van a gond.próbálok még beszélni vele,de félek hogy csak 1megoldás marad...
2016. jan. 16. 20:23
17/18 anonim válasza:
Nekem különben társkeresésnél ez is fontos, hogy ehhez hasonlóképp álljunk hozzá. Én tudom, milyen a munkanélküliség, és tudom, hogy nagyon könnyű elmerülni egy idő után, sokszor már az is elég, ha hiába jelentkezel, be sem hívnak sehova, és jön az érzés, hogy haszontalan vagy, hát még ha az ember válogat is. Jó, minimális válogatásra szükség van, szóval olyanra nyilván ne jelentkezzen az ember, amihez nem ért, vagy amiről süt, hogy csalás (fizess a munkáért és társai...), de van, amikor igenis el kell vállalni kevésbé kedvünkre valót, hogy legalább benne maradjunk a lendületben.
18/18 anonim válasza:
csomó fontos dolgot kihagytál.
milyen végzettsége van? eddig mennyit/mit dolgozott?
mert ha pl kereshetne félmilliót a szakmájával, de csak gyárban van hely akkor érthető hogy húzza a száját. de ha van egy érettségije akkor még szart kaparni is elmehetne, mert érettségivel csoda ha talál valamit manapság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!