Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó csajok! Belegondoltatok már abba, hogy idős korotokban másképp fogtok kinézni?
nem vagyok plázacica, de csinos, szép nőnek tarom magam. gondolkoztam már azon, hogy hogyan fogom elviselni a korral járó dolgokat, de nem aggódok. bízok abban, hogy olyan társat találok majd, akivel 70 évesen ráncosan is "szépek leszünk egymásnak" :)
a helyzet, amit felvázoltál, szerintem annak probléma, aki mindig csak a külsejével érvényesül fiatalon.. nos, én nem ilyen vagyok :D
Én elfogadom, hogy telik rajtam az idő, még így 40-hez közel sem vagyok vészesen öreg, de már így sem akarok 16 évesnek látszani. Az én életem, a gondolkodásom, a világnézetem, de még a kapcsolataim is túlmutatnak a külsőségeken, úgyhogy nem ráz meg annyira, hogy mint mindenki, én is öregszem.
Viszont ismerek nagyon sok nőt, aki egyszerűen nem tudja elfogadni az idő múlását és úgy akar kinézni, mint a saját lánya, vagy rosszabb esetben mint az unokája.
Az jó, ha valaki ad magára, igényes, de mikor már ennyire kétségbeesetten próbálja megállítani, vagy visszafordítani valaki az időt, az már annyira nem egészséges hozzáállásra, önképre vall.
Most bombacsaj vagyok. 15 évesen. Hát nem nagyon érdekel
Van valakim aki ha minden igaz 80 éves koromban is ott lesz. Kit érdekel hogy fogok akkor kinézni???? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!