Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem vagy pénz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy pénz?

Figyelt kérdés
Több éve élünk együtt a párommal.ő az első aki viszont szeret és én elfogadtam olyannak amilyen.viszont jelenleg munkanélküli mert nagyok az elvárásai,így viszont nem talál olyat amilyet szeretne.ez számomra nem az első ilyen kapcsolat,csak itt mindkét fél szereti egymást.viszont ha nem dolgozik nem tudom milyen jövő vár ránk mert 2 embert nem tudok eltartani ráadásul nem vagyok fiatal és gyereket is szeretnék.de így hogyan alapozzak erre?
2016. jan. 16. 19:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hát... Ennek lehet véget kell vetni lassan. Sajnos jó nem lesz ebből.
2016. jan. 16. 19:47
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerelem es penz. A ketto nem zarja ki egymast, csak nem egy lusta fszal kellene probalkozni.
2016. jan. 16. 19:48
 3/18 anonim ***** válasza:
46%
Ne feledjük el: Csak a pénzes csávó a jó csávó! Jogos elvárás a havi 300 netto.
2016. jan. 16. 19:57
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem lenne lusta ha azt csinálhatná amit szeret és úgy ahogy.viszont jelenleg ilyen hely nincs.sajnos az előző kapcsolatomnál is hasonló volt a felállás csak ott nem volt szerelem a másik fél részéről ezért nem sajnáltam,hogy vége lett.igaz azóta neki már családja van és jól keres.ami nem gond,csak kezdek félni h.mi van ha szakítok(miközben mindketten szeretjük egymást).és nem találok rá újra egy társra?nincs garancia,hogy ez nem ismétlődik meg megint.Hisz az elején itt se volt probléma.több éve vagyunk együtt szóval nehezen válnék meg tőle egy ismeretlen helyzet miatt.ha nem látnám,hogy szeret vagy én nem szeretném könnyebb lenne továbblépni...
2016. jan. 16. 20:00
 5/18 anonim ***** válasza:
Khm. Én havi 700-at keresek. Még sincs csajom. Miért nincs? azért, hogy ne a pénzemen éljen. Téma szerintem egyértelmű.
2016. jan. 16. 20:03
 6/18 A kérdező kommentje:
Felőlem a minimálbér is jó lenne,ha dolgozna.nekem nem feltétel a sok pénz.csak 1fizetésből nem lehet családot tervezni.illetve ha velem történik valami vagy esetleges plusz költségeket nem tudok fedezni...
2016. jan. 16. 20:03
 7/18 A kérdező kommentje:
4-ik válaszadó.te aztgondolo
2016. jan. 16. 20:05
 8/18 anonim ***** válasza:

Ha telekoldul vagy svindlerkedik az is ér...? Pl "adományokat gyűjt" aztán elrakja zsebre vagy ha trükkök százaival szerez egy vagyont egy balek öregtől...?

2016. jan. 16. 20:10
 9/18 anonim ***** válasza:
23%
Havi 300 nettó jogos elvárás.. Hát apukám, akkor nekem sose lenne csajom mert mindegyik pénz éhes. :D Nekem sosem volt gond a pénz, én nem is lesz. De hát pénz éhes nő se kell mert ha valamit akarok akkor inkább fizetek a nőért.. És akkor nem kell neki vennem 200-ezer -300ezerért ajándékokat sem, meg úszom egy fizetőssel max 20ezer.. :) És akkor boldog is vagyok. Az az igazi nő aki nem a pénzedért szeret. De az meg annyira ritka mint a fehér holló ( szó szerint ) .
2016. jan. 16. 20:10
 10/18 anonim ***** válasza:

Srácok, nagyon megerőltető lenne, hogy a kérdés alatti magyarázó szöveget is elolvassátok?

Kérdező, én megértelek, de ha a párod ennyit válogat, akkor ennek nem lesz jó vége, lehet, hogy mégsem úgy szeret, ahogyan te azt látni akarod, hiszen akkor másképp állna hozzá, akkor fontos lenne számára kettőtök közös megélhetése és közös jövője, amibe azért valljuk be őszintén, ha nem akartok az utcára kerülni, az anyagiak is beletartoznak, mert semmit nem adnak ingyen.

2016. jan. 16. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!