Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a cikk részletről?

Figyelt kérdés

Tegye mindenki a kezét a szívére: hány múltbéli kapcsolata kezdődött szikrával? Hányszor volt az, hogy azonnal érezte, hogy a másik, na ő kell neki, ő lesz az igazi? Bevallom, nekem nem túl sokszor. Persze, fantasztikus érzés ránézni a másikra és meglátni benne az Igazit, klassz románcok is lehetnek ebből, szenvedélyes éjszakák meg amit csak az ember lánya/fia csak kíván, na de hogy ez legyen egy komoly párkapcsolathoz elengedhetetlenül szükséges kritérium, az azért túlzás. A szikra összehoz ugyan, de nem tart össze egy kapcsolatot.

Merthogy ismét kérek mindenkit, gondolja végig:hányszor lett a hatalmas szikrázásból komoly, hosszútávú párkapcsolat? Illetve, ha a szikra annyira klassz előrejelzést adna, akkor vajon miért olvassa ezt a cikket az, akinek már volt ilyen tapasztalata? Sajnos, a hatalmas lángokból sokszor túlságosan is gyorsan elhamvadó szerelem lesz, megállapíthatjuk tehát, hogy a szikra nem szükséges és nem is elégséges feltétel. Nagyon sok párkapcsolat barátsággal indul, és csak jóval később veszik észre a felek, hogy egymásba szerettek. Szikráról szó sem volt az elején, de ettől még egyáltalán nem kevesebb ez a kapcsolat, mint a nagy lánggal induló, sőt!

2016. jan. 16. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Túl sok romantikus filmet néztél. A világban máshogy mennek a dolgok. Nőj végre fel.
2016. jan. 16. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Két kapcsolatom kezdődött szikrával. Az egyik 2, a másik 5 hónapig tartott. Végigkeféltük ezt az időt, naponta többször is hardcore módon, hétvégén, szabadnapokon egész végig dugtunk, aztán egyszer csak vége lett. Szerelem nem volt, csak rohadt erős testi vonzalom. Egyetlen kapcsolatom kezdődött szikra nélkül, folyamatos megismeréssel, kiismeréssel, puhulással gabalyodtunk végül egymásba, 5 évig voltunk együtt.
2016. jan. 16. 11:58
 3/6 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Nekem még soha egy kapcsolatom se kezdődött "megmagyarázhatatlan szikrával"...Max józan osztással-szorzással, hogy mik az előnyei az adott hölgynek, és mik a hátrányai...Aztán ha az előnyök többségben voltak a hátrányok fölött, akkor részemröl kezdődhetett a buli...
2016. jan. 16. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem két komoly kapcsolatom volt, vagyis az egyik még tart, remélem örökre.

Az elsőnél semmi "szikra" nem volt részemről, de a sráccal egész jól el lehetett dumálni, tűrhetően nézett ki, tudtunk közös programokat szervezni, én meg nagyon egyedül voltam akkoriban, és gondoltam, hogy ez elég. Nem volt az. Egy idő után nagyon kijött, hogy nem úgy szeretem őt, ahogy ő engem, ahogy kellett volna szeressem, hogy hosszabb távon egymás mellett maradjunk. Minél többet voltunk együtt, annál inkább észrevettem benne a negatív dolgokat, és hiába volt mellette egy csomó jó is, nem tudtam már elviselni őt a végére.

A mostani barátomnál az első beszélgetés alatt éreztem, hogy mennyire tetszik. Külseje alapján az utcán simán elmentem volna mellette, szóval nem nevezném "szikrának" ezt sem, mert nem első látásra volt hatalmas vonzalom, hanem első beszélgetésre. De vele nagyon intenzív, lángoló szerelem lett, rövid idő alatt. Emellett viszont barátok is vagyunk. Szerintem valamilyen szintű szenvedély azért kell, nem elég a szimpátia.

2016. jan. 16. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Valóban egyik párommal sem kezdődött azonnali szikrával az ismeretségünk, de csak akkor jöttem velük össze amikor beléjük szerettem. Ez a különbség. Engem nem érdekelnek a cikkek meg ilyen butaságok, én képtelen vagyok olyan emberrel együtt lenni, akibe nem vagyok szerelmes, mert azokban nem bízok és igényem sincs nagyon rá. Na persze a mai mesterséges, erőltetett társkeresős ismerkedés világában ez valóban nehezen kivitelezhető, az embernek valóban csak annyi ideje van egy emberre amíg eldönti, hogy akar-e tőle valamit - ami néha csak egy klikkelés... Én a természetes ismerkedés híve vagyok, amikor csak éled az életed és kialakulnak a dolgok. Nekem ez így tökéletesen megfelel.
2016. jan. 16. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:

'Nagyon sok párkapcsolat barátsággal indul, és csak jóval később veszik észre a felek, hogy egymásba szerettek.'

Szóval ez a mondat tökéletesen leírja, csak a párkapcsolat szót kéne kivenni belőle. ---> Nagyon sok ismeretség barátsággal indul, és csak jóval később veszik észre a felek, hogy egymásba szerettek és akkor összejönnek. - szerintem ez a kívánatos és normális.

2016. jan. 16. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!