Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van a nőket illetően a cikk írójának? Más is tapasztalta ezeket?
[link] (csillagot szedjétek ki)
különösen ez a rész érdekelne:
"Ja, és még valami. Nehogy valaki azt higgye, hogy a rendes barátnők jobbak a szexben, mint a k urvák. Egy frászt! Ugyanolyan sz arok. Még a 30-40 éves vagy annál idősebb csajok is nagyon gyengén teljesítenek az ágyban. A legidősebb nőm 46 volt, túl egy rakás pasin meg férjen, és ugyanúgy meg kellett tanítani a legalapvetőbb dolgokra is, mint a szűz kiscsajt. És a szex a számára abból állt, hogy mindenféle előjáték nélkül tegyem be a f aszom és d ugjam sokáig. És nem lehetett erről leszoktatni és rávenni arra, hogy a szex nem csak közösülésből áll. Ebből csak egy következtetést tudok levonni. A nők nem szeretik a szexet, megtanulni meg pláne nem hajlandók, hacsak rájuk nem kényszeríted szép finoman, szó szerint bekergetve a macit a málnásba. A férfiak szintén mind kriplik lehetnek ebben a társadalomban, ha olyan rosszul szexelnek és annyira igénytelenek, hogy képtelenek kitanítani a nőket a jó szexre. Mert ha a nők ennyire rosszak, az nyilván a férfiak bűne is. De b assza meg, én kevés vagyok ahhoz, hogy az ország összes nőjét kioktassam, hogy kell b aszni az ágyban! Arról nem beszélve, hogy ha mégis megteszem, utána rögtön otthagy, nagy anyázások közepette, hogy én milyen perverz, undorító disznó és gátlástalan sz emétláda vagyok (pedig nem) és lelép. Mondjuk ez nem baj. Az ilyenek húzzanak is el a p icsába.
Vajon miért van az, hogy a magyar nők nem ismerik a hüvelytornát? Eddig összesen egy olyan nőt b asztam meg, akinek edzett hüvelye volt. A többiek, főleg ha már szültek, csak kitágult lyukak, erőtlenek és élvezhetetlenek. Ezért aztán óriási méretű f aszra vágyakoznak, azt gondolva, hogy a nagy répa segít a bajon. Egy átlagos méretű f asz már nem is jó nekik. Nevetséges.
Az olyan problémákat most nem sorolom fel, mint a tisztálkodásra való képtelenség, hogy egyes nők képtelenek fürdés közben rendesen megmosni a p inájukat és nekem kell felvilágosítanom őket arról, hogy talán használni kéne a szappant. Vagy hogy ágyba bújás előtt ne fogdossa a csizmája sarkát, ellenőrizve, hogy letört-e. Aztán meg a koszos, mocskos kezével akar bemászni mellém az ágyba, és megfogni a f aszom. És mikor kizavarom kezet mosni, nem mossa meg ám rendesen a kezét! Nem! Csak felületesen, nehogy már szappan érje a kis bőrét! Mintha rühellené a tisztaságot! Amúgy k urvától még nem kaptam nemi bajt, rendes barátnőtől viszont már kétszer is."
Nálam már a második mondatnál elvágta magát.
Hülyeség az egész
Az Alfréd írását elkezdtem, de felidegesített, szóval hagytam a csudába.
Én 22 éves férfi vagyok, kinézetre nem tartozom a jóképűek közé, sőt, sovány vagyok, a 190+ centimre csak 65 kiló. Ennek ellenére négy barátnőm volt már, abból három külsőre olyan 10ből 8as, 9es. Belsőre meg 10-ből 10esek, kilencesek. Ha ezt szabad így. Persze mindegyiknek vége szakadt egy év után, de úgy gondolom ők is és én is hibásak voltunk.
Szóval ez egy baromság, gondolom valami nagyon nincs rendben ezzel az emberrel, gondolom a másik is valami ilyen hangnemet üthetett meg.
Na, mindegy. Prostituáltnál még nem voltam, de szeretek mindent megtapasztalni. Emiatt, hogy tervezem már felkutattam neten egy csomót és nagyon sok olyat találtam, akire azt írták, hogy barátnő-feeling megvan, hogy odaadó, szexi és okos, lehet még beszélgetni is vele. Persze em biztos, hogy ez tényleg így van.. Nem tudom.
Egy szó, mint száz: a cikk marhaság, van jópár igényes, szép, okos, őszinte, tisztelettudó nő. Tény, hogy kevés és emiatt nehéz megtalálni őket, az is tény, hogy még ilyenkor sem biztos, hogy én majd kellek nekik és ez eléggé leszűkíti az esetleges szuper-komoly kapcsolat kialakulásának esélyét. Az én utolsó barátnőm esetében például csak annyi volt a kapcsolatunkban a baj, hogy nem tudott belémszeretni, holott neki arra szüksége van. Úgy gondolom, ő erről nem tehet. Ergó nem az ő hibája, nem kell ezért senkit sem hibáztatni.
Szóval, habár sokszor utálok minden egyes nőstényt, azért mégis tudom, hogy van olyan, akit megéri szeretni.
22f
Tapasztalatból csak az exemet tudom felhozni példának. Nemi betegséget már én is kaptam el tőle, amit -mint utólag kiderült- nem a WC-n kapott el, hanem olyan fiúktól akikkel megcsalt. Persze a végén én is kenegethettem a dákómat Kanestennel.
A másik, hogy hüvelytorna. Direkt mondtam neki -mert nem volt képes vaginálisan elélvezni-, hogy csinálja azt az átkozott kegel-tornát, de ő egyértelműen elutasította és kisujját nem mozdította meg azért, hogy jobb legyen neki az ágyban, inkább keresett más kandúrokat.
Amikor próbáltam tanácsokat adni, elutasított és folytatta tovább a szokásost: Lefeküdt, mint egy deszka, széttette a lábát, nyaljam ki és utána dugjam meg. Ő elélvezett kb 20-30 perc alatt, én 4-5 perc alatt és teljesen kifáradtam.
Nem jártam még prostinál de az, hogy az exem egy kalap szart ért az ágyban, az biztos és gondolom sok lány van még így ezzel. Ez pedig nem az én hibám, hanem az övé mert soha nem hallgatott rám, nem akart javítani a szexuális életünkön, csak én... Most pedig egy olyan csávóval jár, akinek 20+ centis farka van, mintha azzal jobb lenne a szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!