Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti szakítanátok 3,5 év után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok 3,5 év után?

Figyelt kérdés

Igen, tudom sablon, meg kívülről egyszerű rámondani valamire, hogy nem vagy igen... Én nagyon szeretem a barátomat, de azt szeretem, amilyen régen volt velem. Manapság már csak elhanyagol, nem olyan figyelmes. És nem azt mondom, hogy most fuu de rossz velem, de nagyon rossz érzés, ahogy elhanyagolnak egy nőt. Hiányzik az, amikor küzdött értem, keresett.. Már csak ezek az emlékek táplálják iránta érzéseimet. Annyira boldog voltam a kapcsolatunk elején, most meg már a megszokás kínoz. Pedig én tennék érte, hogy felpezsdítsük, de ő valahogy olyan... semmilyen... nem tudom, keveset is találkozunk, ez sokszor még jobban felemészt.

Én 20 L, Ő 19 F

2016. jan. 14. 18:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, hogy tehát ez a két hetente adódó látogatás nem mindig jött össze neki. Tehát nem ez lenne az első, hogy 3 hétig nem találkoznánk.
2016. jan. 14. 19:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Van, hogy megkérdezem tőle, hogy ő megszokásból van velem, vagy miért? De ő ilyenkor legtöbbször nem válaszolt, szóval így rám hagyja. Fárasztom általában az ilyenekkel és azt mondja hogy szeret engem, csak én ezt nem hiszem el, de ő nem fogja már stresszelni magát már emiatt. Próbálom leírni az ő álláspontját is, mert nem mondom, hogy mondjuk neki nem lenne igaza, de egyszerűen nem hajlandó velem megbeszélni már semmit.
2016. jan. 14. 19:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Figyelj, el hiszem, hogy azt hiszed ennyibol all a vilag, de most hogy igy kozelebb vagyok a 40hez es visszatekintek a 20as, 30as eveim mindent elsopro szerelmeire, azt kell hogy mondjam, ennek mar lottek. Raadasul meg lesz sok masik jo pasi az eletedben, olyan fiatal vagy hogy csak na, mi a tokomnek kuzdesz mellette? 3 es fel ev ennyi idosen BOVEN eleg!!! Senki nem kotelez hogy egyutt maradjatok. Szep volt, jo volt, ennyi volt, HIDD el lesz masik, sot, lesz meg olyan is, hogy ugy fogod erezni, hogy meg eletedben nem voltal ilyen szerelmes. Minden eletkorban van 1-2 vilagot megvalto szerelem, es persze mindig azt tartjuk a legnagyobbnak, ami eppen van es kuzdunk hogy ez megmaradjon, de en mar rajottem, hogy semmi ertelme a kuzdesnek.

Ennek a kapcsolatnak se fule se farka, ti mar csak "papiron" vagytok egyutt, de ha lenne eszetek belatnatok, hogy mar reg vege. Tessek illedelmesen, kedvesen, csendesen elbucsuzni, meg lehet tartani a haveri kapcsolatot, de semmi ertelme eroltetnetek ezt a 'barat-baratno' szerepet mert ratjtatok kivul senki nem hiszi mar ezt el.

Udv,

38/N

2016. jan. 14. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!