Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok 3,5 év után?
Igen, tudom sablon, meg kívülről egyszerű rámondani valamire, hogy nem vagy igen... Én nagyon szeretem a barátomat, de azt szeretem, amilyen régen volt velem. Manapság már csak elhanyagol, nem olyan figyelmes. És nem azt mondom, hogy most fuu de rossz velem, de nagyon rossz érzés, ahogy elhanyagolnak egy nőt. Hiányzik az, amikor küzdött értem, keresett.. Már csak ezek az emlékek táplálják iránta érzéseimet. Annyira boldog voltam a kapcsolatunk elején, most meg már a megszokás kínoz. Pedig én tennék érte, hogy felpezsdítsük, de ő valahogy olyan... semmilyen... nem tudom, keveset is találkozunk, ez sokszor még jobban felemészt.
Én 20 L, Ő 19 F
Idővel minden kapcsolat ilyen lesz. Ha nem hajlandó változtatni és jobban felpezsdíteni a dolgot akkor nincs értelme folytatni.
Szerintem amúgy már ő is belefáradt a dologba, megszokásból lehettek együtt.
3 hete nem találkoztatok? csomószor visszamondja a találkákat?
szerintem ennek már vége.. te is tudod.
mindketten megérdemeltek egy kapcsolatot ahol kölcsönösen figyel egymásra a két fél.3 hét elég durva ,hogy nem is találkoztok. ha csak nem választ el 1000 km, nem találok rá jó indokot, amiért elfogadható lenne.
oké vizsgaidőszak ha jól értem. nekem is, de heti 2-3x találkozunk ilyenkor is.
Nem minden kapcsolat válik ilyenné, csak ott ahol egyik vagy mindkét részről gyengülnek, megszűnnek az érzelmek. Nem az számít, hogy 3,5 éve együtt vagytok, hanem az, hogy ez a kapcsolat nem tart sehová. Nem fejlődtök, és egyáltalán, nem is törődik veled, te magad írod. Ha próbáltál már beszélni vele, de nem partner abban hogy ezen javítsatok, akkor nem éri meg. Miért görcsölnél, miért erőltetnél egy olyan kapcsolatot, ami már nem működik? Semmi értelme.
Talán csak tiniszerelem volt részéről, és elmúlt, vagy nem vette annyira komolyan ezt a dolgot mint te.
Egy normális, jó kapcsolatban, ahol a felek tényleg szeretik egymást, az idő múlásával, ahogy megismeritek egymást, egyre közelebb kellene elvileg kerülni egymáshoz. De nálatok nem ez történik, csak távolodtok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!