Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti ezek után szakítanátok? Hogy lehet szeretni még ezt az embert?
Sziasztok!
Nem szeretek beleavatkozni a barátaim szerelmi életébe, de most muszáj, mert már én is félek. A barátnőm a pasijával 1,5 éve van együtt, és már az elején is folyamatosan veszekedtek. A barátja már megütötte, ráadásul az utcán (!), és múltkor kb. betört a barátnőm lakásába, és veszekedtek. Mindent láttam. A sráctól én is rettenetesen féltem, engem csak meglökött, de a barátnőmnek szorította a kezét, üvöltött vele. Nem tudtunk már mit csinálni, olyanokat mond a barátnőmnek, hogy szereti, és mindenhova követni fogja. Tök normális srác volt, de valami bekattant nála... 3x is megcsalta a barátnőmet, és már nem bírom nézni, mennyire tönkreteszi. Megmondtam neki, hogy ez a gyerek egy állat, és dobja ki, de ő folyton csak megbocsát neki, és mindig újra összejönnek, hogy rá 1 napra megint üvöltözzenek, és betörjön hozzájuk a srác. Én már akkor kidobtam volna, mikor megütött... Hogy értessem meg vele, hogy sokkal jobbat is találhatna? Vagy inkább maradjak úgy, hogy semmi közöm hozzá, és majd lesz, ami lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!