Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek is volt már ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt már ilyen? Lehetséges, hogy később meg fogom szeretni?

Figyelt kérdés

1 hónapja ismertem meg egy nagyon aranyos,kedves,figyelmes,helyes srácot.

Azóta randiztunk 3-szor,de sajnos nem érzek iránta a szimpátián kívül semmit.

Nem tudom,hogy miért lehet ez,pedig tényleg semmi baj nincs vele,nem iszik alkoholt,nem dohányzik,szorgalmasan dolgozik,és külsőre is jól néz ki.

Nála jobb férfit nem találhatnék magamnak.

Lehetséges,hogy azért nem érzek még semmit,mert ez az első kapcsolatom,és már megszoktam a magányt?

21/L

2013. aug. 6. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Az hpgy megszoktad a maganyt az hulyeseg lehet ha megtobbet randiztok mégszimpibb lesz aztan tetszeni fog aztan meg beleszertsz ! HAPPY ENDING :D
2013. aug. 6. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a vonzalom az első látásra kialakul,majd az első beszélgetéssel,randival vagy fokozódik,vagy pedig elhűl.

Ha nincs meg a szikra kicsi az esélye ,hogy barátságnál több alakuljon ki részedről.

2013. aug. 6. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez de ismerős...

Próbáld meg,hátha kialakul valami,de addig ne biztasd.

2013. aug. 6. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden ember más és más, és ha ez még nem lenne elég, minden emberi kapcsolat is különböző. Magyarul nem lehet mondani kb. semmi okosat. Eddigi tapasztalataim alapján a válaszom nem, de aztán fene sem tudja... Bármi lehet, találkozgass vele, érezzétek jól magatokat, aztán majd alakul... vagy nem. De arra figyelj, hogy ne játssz az érzéseivel!
2013. aug. 6. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:

A saját példámból kiindulva sikerülhet, de kérdés, hogy ha össze is jönne idővel, lesz-e türelmetek kivárni.

Nálam utólag alakult ki vonzalom, először barátság volt.

2013. aug. 6. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos nem smárolt le, vagy szarul smárol, így nem domináns >> FZ
2013. aug. 6. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!