Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen mondat után ti szakítanátok?
Alig másfél hónapja vagyunk együtt, egy veszekedésünknél hagyta el a barátom száját (részegen, de mondjuk ez nem kifogás), hogy "f.aszcibáló ri.banc". Ezt arra értette, hogy én sose tagadtam le, hogy nem az első, a második, nem is az ötödik srác az életemben. Erre azt mondtam neki, hogy "bezzeg az nem zavar, ha a te f.aszodat cibálom", mire meg akart ütni, láttam rajta, de aztán inkább elrongyolt. Múltkor mondjuk meg ledagadtozott, bár az a kisebb probléma most.
Ti egy ilyen után kidobnátok a párotokat, vagy elengednétek a fületek mellett?
17/L, 20/F
Mindenképpen.
Bár 17 évesen mondjuk nem kéne reklámozni azt sem, hogy ekkora ribizli vagy, így nehezen találsz majd magadnak olyan párt, aki tisztelni fog. Viszont ez a srác az alja kategória, legközelebb simán megver, és az alkohol meg nem kifogás.
hát ez szép
elég gáz
ez tetszett: bezzeg az nem zavar h a te fas zodat cibálom :D
Biztos megérdemelted te p'cscibáló. :P
Üdv Dorongalsóról.
Hagyd ott, amíg nem fordulnak komolyabbra a dolgok.
Volt részem hasonló élményben rokonoktól, a végén már nem fog elrongyolni, csúnyán meg fog verni téged.
Az összes ilyen gyenge férfit fel kellene akasztani, de sajnos sok ilyen "férfitársunk" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!