Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok a párotokkal ha folyamatosan megjegyzést tenne a végzettségetekre és az iskoláztatottságotokra?
én lassan nagyon hajlok rá.
Ő egyébként: Pszichológia diplomával rendelkezik
Igen, szakítanék.
Ha pszcihológiát tanult x évig, akkor csak tudja milyen szorongást kelthet ezzel a másik félben... utálom az ilyeneket.
pszichológus diplomával*
nem csodálom hogy elege van belőled.
Az én pszichiáterem egyszer azt mondta, hogy egy kapcsolat akkor fejlődik jól, ha kölcsönösen dicsérik egymást a felek.
Valszeg ő elégedetlen a végzettségeddel - hogy kitaláltam, mi?! De akkor miért van veled? Lehet, hogy ha belehúznál és te is szereznél egy diplomát, akkor "tudna veled büszkélkedni: az én képzett csajom" -ez jó lenne neked, vajon?, de az is lehet, hogy találna mást, ami miatt fintorogna...
hát nekem még sajnos másfél év a diploma.
és az se tetszik neki amilyen szakon vagyok.
igen az, csak nekem 24 évesen még nincs diplomám mint neki, mert én dolgoztam ahhoz, hogy el tudjam kezdeni és most is dolgozok de egy érettségivel komoly helyre nem vesznek fel.
Húsipari segédmunkás vagyok, ez se tetszik neki mert milyen alantas munka.
Nekem senki nem segített így valamiből meg kell teremteni a pénzt a sulira meg az életre, mondjuk sulira legalább sokat nem kell fizetni mert államin vagyok, de azért költség van mellette szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!