Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok, ha a párotok 10 év alatt fejezné be az egyetemet (nem nehéz szak) és viccelődve posztolgatna erről instagramra?
Komolytalan,de az is lehet azért tanul mert lusta dolgozni. Ha komoly terveim vannak akkor ő felejtős lenne.
N/24
Nagyon csodálkoznék, mit is keresek ilyen lusta disznó mellett, akinek az egyetem csak alibi, hogy addig se kelljen kilépni a nagybetűs életbe.
Legalább dolgozik valamit, vagy arra hivatkozva, hogy tanul, azt se?
dolgozik mellette? van valami terve? egyébként milyen ember?
ennyiből nem lehet megítélni szerintem.
persze alapból rávágnám hogy gáz, mert 10 év mindenre sok, de nálunk is van olyan aki 5 éve 'befejezte' de a szakdogát nem adta le, tehát még nincs diplomája. igazából most fog végezni, de nyilván dolgozott addig.
engem zavarna. de gondolom tudtad amikor összejöttél vele,hogy komoly csúszásokban van.
amúgy így elég nehéz lesz munkát találni. átnézi egy HR-es hogy 10 évig taposta a szakot, mellette semmi munka. nem hiszem hogy behívnák így interjúra.
arról nem is beszélve,hogy gondolom már régen fizetősön van
#6-osnak igaza van; ez igy kicsit keves info. Ha suli mellett dolgozik es keres penzt, akkor miert lenne gaz? Ha en tartanam el, m o suliba jarna, de amugy logatja a labat egesz nap, akkor mar reg otthagytam volna.
Elgondolkodnek azon is, h ha lustasagbol nem fejezi be, akkor valszeg az elet mas teruletein is lusta es nem biztos, h osszekotnem az eletem egy lusta, motivaciok nelkuli emberrel...
Komolytalan, gyerekes.
Nekem volt egy ilyen pasim. 8 éve jártam vele, azóta is egyetemre jár, pedig már akkor is oda járt 4 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!