Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon az emberek hány %-ára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon az emberek hány %-ára jellemző, hogy akkor szakit vaalkivel, amikor megvan már az utod?

Figyelt kérdés
2016. jan. 14. 00:47
 1/8 anonim ***** válasza:
most arra gondoltál hogy én ideírom hogy 41 , más meg azt hogy 37 ? Vagy szerinted van élő ember aki ezt meg tudja válaszolni ? Mit akarsz ezzel a kérdéssel ?
2016. jan. 14. 00:53
 2/8 A kérdező kommentje:
nem, arra gondoltam, hogy aki válaszol, azt szintén érdekli a kérdés és azért ir be ide, a válaszában meg pl. végiggonodlja, hogy az ő ismeretségi körében és a saját kapcsolataiban mennyire jellemző ez és egy hozzávetőleges tippet mond ezek alapján. mondjuk hogy az emberek nagyobb részére tartja igaznak ,vagy nagyon kevésre, vagy szerinte kb fele-fele .. és persze az sem mindegy, ki milyen korosztály.
2016. jan. 14. 01:13
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Nagy %-ára, mert az emberek nagy része társfüggő. És mivel egy kevésbé jó párkapcsolatban lenni is jobb az egyedüllétnél és a szexhiánynál, ezért szépen kivárják, míg jön egy jobb, és mikor már biztosra érzik ezt a dolgot, akkor közlik a másikkal, hogy vége. Tök logikus, nem?
2016. jan. 14. 02:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ha valaki kapcsolatban van, addig eszébe sem jut szakítani, míg a másikat meg nem kedveli, konkrétan bele nem szeret, ha mondhatjuk, mert akkor már ő kell neki.

De aki eleve olyan kapcsolatban van, hogy más nem szerelmes, arra szerintem az jellemző, hogy ha teheti szakít, ha van utód, ha nincs. Százalékban amúgy pontosan nem meghatározható.

2016. jan. 14. 03:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sok, de hogy milyen szinten van már más, az egyéni, van, akinek már nagyon konkrét és tényleg egyből felvállalják egymást az új kapcsolatban, amint megtörtént az előzővel a szakítás, van, akinek annyi is elég, hogy bár a másikkal még semmi nem tuti, de ő már szerelmes, tehát az érzelmei már máshoz kötődnek. De úgy sokkal kevesebben lépnek ki egy kapcsolatból, hogy még érzelmi kötődés sincs más felé, egyszerűen csak elegük lett, és jó nekik az egyedüllét is, amíg nem jön más. Sok a kapcsolatfüggő ember.
2016. jan. 14. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
3ból egy expasim biztos ilyen.Ezt sakkozd ki. :D
2016. jan. 14. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Kb 90 %,mert a férfiak többsége nem segít a gyereknevelésben, és ilyenkor a nök meginganak. pl párom 7 napból 4 et melózik, 3 napot itthon van játszik, alszik mert ö fáradt, de sajnos azt nem tudja felfogni h nekem nincs szabadnap, mert egy anyának 0-24 ig tart a "müszak "
2016. jan. 14. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Két hosszabb kapcsolat volt az életemben, mindkét esetben én szakítottam és sosem volt senkim, utána mindig egy jó pár hónap egyedüllét következett. Pedig az egyik egy rossz házasság volt. Nem tudom neked megmondani, mások hogy csinálják.

N 38

2016. jan. 14. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!