Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasimra egyszer csak jellemz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimra egyszer csak jellemző lett az agresszivitás teljes hiánya. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Normális volt, 10 éve vagyunk együtt, és most hirtelen papucsszerű lett. Van önálló akarata meg véleménye, de pl már senkivel nem rivalizál, nem veszekszik, mégcsak rendesen meg sem b****. Csak simán befordul és leszarj a adolgokat. Ettől függetlenül jó kedvű, nem depis..
2016. jan. 7. 12:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
És ez... baj?
2016. jan. 7. 13:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hormoncsökkenés talán vagy egyszerűen lenyugodott. A 30-as férfiak már nem olyan őrültek mint huszonéves korukban.
2016. jan. 7. 13:02
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Ez már így túl unalmas, igaz? Jó lenne, ha megint rosszfiú lenne.
2016. jan. 7. 13:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Gyere hozzám megba/szlak Én úgy minden nap, hogy megesz a fene.
2016. jan. 7. 13:12
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen baj... jók voltak azok a szexet, és nagyon hiányzik....

áh, régimódi vagyok, jobban szeretem a szerelmemmel...

pedig próbáltam már húzni, a büszkeségére hatni... más ötlet?

2016. jan. 7. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

Sajnálom... Hogy ilyen barátnője van annak a férfinak.

Szóval neked baj, hogy nem agresszív, és nem bánt másokat? Gratulálok!

2016. jan. 7. 14:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem, az a baj, hogy tök puhány. És nem egy csicskát akarok magam mellé, hanem egy férfit aki adott esetben küzd az igazáért.
2016. jan. 7. 14:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Hm.pont erről beszélgettem tegnap 1munkatársammal,ha 1nő betör 1pasit,akkor utána megunja szakít,új pasi,egy ideig ő is tartja magát amig be nem töri a nő,utána megint szakitás és ez így megy tovább!

Szerintem keress egy dom tipusu pasit,aki minden nap szétaláz! Ha ez sem akkor költözz Afganisztánba! -)

2016. jan. 7. 15:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Kissé kevered a szezont a fazonnal...

Agresszív akkor lenne, ha hazajönne és betörné az orrod, mert nem mosogattál el.

Amiről te beszélsz az inkább dominancia, határozottság, ami több mindentől változhat. Életében történt változások, munkahelyi probléma, egészségügyi gondok, stb... Mondjuk ha nem egy puhap.csű lúzerként kezelnéd, hanem a párodként, és megkérdeznéd mi a gond, választ is kapnál.

2016. jan. 7. 15:12
 10/10 A kérdező kommentje:

10 éve vagyunk együtt, nem most kezdtem... nyilván ez volta az első, hogy beszélgettem vele...

Akkor máshogy fogalmazok. Normális ember dühös lesz. Forgalomban, vagy akármitől. Néha felidegesíti magát, valamin... Na ez nála nincs (én pl ezt (is) hívom agresszivitásnak)

2016. jan. 7. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!