Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez anyagiasság vagy a koromban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez anyagiasság vagy a koromban már normális dolog, biztonságra vágyás?

Figyelt kérdés

Sosem néztem a másik anyagi helyzetét, ebből adódóan volt nagyon szegény (néha egy vonatjegyre sem futotta) és nagyon gazdag férfihoz is közöm.

Most kijöttem egy hosszú, szerelmes kapcsolatból, volt pár felesleges ismerkedésem. Most, hogy ezekután újra "válogatok", azt vettem észre, hogy egyre jobban figyelem, hogy a másik hol tart az életben anyagi dolgok tekintetében is, illetve mennyire van már szilárd egzisztenciája. 24 éves vagyok, tehát már fel-feltör bennem az anyai ösztön, ezért gondoltam, hogy biztos már nem csak egy szép test, egy helyes arc, egy jó humor tud rabul ejteni, ez már kevés lett, előtérbe helyezem a biztonságot is...

Mit gondoltok? Ez anyagisság vagy észszerű dolog már a koromban?

L24

2016. jan. 13. 08:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Férfi vagyok, egzisztenciákkal. Tehát ház autó megtakartás.. Szerintem ez nem anyagiasság, inkább a nők biztosra akarnak menni, komolyabbra terveznek és szerintem jobb egy olyan férfihez csatlakozni aki már elért valamit, nem kell az életet a legelejéről kezdeni vele, hogy pl spórolunk házra. Mert már megvan. Biztonságot nyújt. Én nem is ítélem el az ilyen nőket. Ha nő lennék én is hasonlóképp gondolkoznék. Ja 32 vagyok.
2016. jan. 13. 10:14
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
"Azt hogy van pinája és azon túl pedig méhe, ami alkalmas egészséges gyerekek kihordására. Ez áll a férfi egzisztenciájával ekvivalens helyen a rangsorban." - Ezt nem kellett volna leírni, mert baromság. Egyrészt a két dolog nem egyenrangú egymással, másrészt vannak meddők és olyanok, akiknek valami betegség vagy sérülés gátolja azt, hogy ki tudjanak hordani egy gyereket.
2016. jan. 13. 10:15
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

valamilyen szintem elfogadható a dolog

ha az alapok mint a érzelem tisztelet hűség stb.. megvannak akkor egy ilyen korú nőnek már számít h a pasi némi alappal rendelkezzen

pl egy biztos állás, motiváció a fejlődésre, családalapításra

én nem azt tartom fontosnak h legyen lakása autója több milliós megtakarítása,

hanem h lássam ezeket mint lehetőség benne ... h majd együtt meg tudjuk teremteni

anyagiasság akkor lenne ha elvárás lenne a pasi felé h legyen lakása autója sok pénze ...

2016. jan. 13. 10:15
 14/20 anonim ***** válasza:
61%

9:

Épp erről van szó. A férfinak ugyanazért a sikerért meg kell dolgoznia jobban, amit sikerélményt egy nő önmagában csak azért átélhet, mert van pinája, amit sok férfi akar a magáénak megszerezni.

10:

Nyilván nem. Legyél még szép arcú, vonzó alkatú is és nőiesen belevaló, aki tesz a saját érdekei érvényre juttatásáért. A punci nyilván nem elég.

12:

És mi van a meddőkkel? Ez hogy jön ide?

Tegyük fel hogy neked meg nem tetszenek a dagadt emberek. Mikor nem tetszik, akkor nem mindegy hogy azért dagadt mert betegség miatt az, vagy mert nem bír magával és állandóan zabál és nem mozog? De, mindegy neked is. Nem számít ez abban, hogy tetszik-e neked vagy sem.

2016. jan. 13. 10:20
 15/20 anonim ***** válasza:
46%

A mai világban nagy szó,ha a férfi akinek teszem azt van egy stabilabb környezete(nem gazdagságra kell gondolni,csak szépen megél a fizujából,esetleg nincs vagy csak nagyon kevés a tartozása, de nem számít egy éttermi vacsi,vagy évente 1 kisebb nyaralás luxusnak!!!!) - meg is osztja ezeket egy nővel! Ebből van kevés,mert az emberek a nehezen megszerzett dolgaikon nem szoktak manapság osztozni.

Kérdező: szerintem hiába is fontosak új dolgok számodra, meg nézed a biztonságot, ha a férfi sajnálja ezeket a dolgokat tőled :D Bizony van olyan,aki még magától is. Tehát fogához veri a garast :))))))

Egyébként meg természetes, hogy ilyen szempontok számodra már fontosak! Egy stabil kapcsolatban alap, hogy a két fél törődjön a jövővel is :) Ha együtt képzelik el a jövőt,akkor mindenképpen.

2016. jan. 13. 10:30
 16/20 anonim ***** válasza:
# 14 Időpont ma 10:20 - Értő olvasás, kérlek...! Köszönöm!
2016. jan. 13. 10:32
 17/20 anonim ***** válasza:
62%

Igazából mindegy mit akarsz, az valakinek úgy sem fog tetszeni. A magyar emberekre általában jellemző, hogy gyűlölnek mindent, ami az ő nyomorult életüknél jobb.

Ha vagyonosabb férfit szeretnél keress olyat és az ő kedvére próbálj tenni, ne azoknak magyarázkodj az igényeid miatt, akik nem ismernek és semmit sem tudnak rólad. Ettől nem lesz jobb életed, egy neked megfelelő férfival viszont boldog lehetsz.

2016. jan. 13. 11:14
 18/20 anonim ***** válasza:
20%
Elvből nem jönnék össze olyan nővel, aki nézi az egzisztenciális helyzetemet. Potyalesőkre semmi szükségem.
2016. jan. 13. 15:33
 19/20 anonim ***** válasza:
76%
Én nem vagyok hajlandó eltartani egy férfit, akinek ez nem tetszik, azzal nincs közös dolgunk. Én sem várom el, hogy eltartsanak, nem fáj a munka.
2016. jan. 13. 16:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Előzőelőtti: amikor a másik anyagi helyzetét, egzisztenciáját megnézem, kilátásait, motivációit megítélem, akkor azt akarom tudni, hogy ő nem potyaleső-e.
2016. okt. 16. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!