Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy valaki ennyire féltékeny?
20/F vagyok és a tesóm 26/F. A történet annyi,hogy a barátnőm csalt vele sokáig utána össze is jöttek. Nagyon rosszul esett a dolog mert megértem,hogy minden férfi vadász na de a saját tesóm.. miután a csaj tudatta velem a dologt és összeültünk a tesómmal,hogy tisztázzuk akkor ő bocsánatot sem kért csak annyit mondott,hogy szabad verseny van és fogadjam el,hogy az erősebb marad a piacon. Én erre mondtam neki,hogy haragot nem tartok vele mert a tesóm és tényleg szabad verseny van akár tetszik akár nem de többet bízni nem tudok benne.
Elfogadtam a dolgot mert én nem futok a csaj utáegy ilyen eset után. Múltkor volt a tesóm szülinapja amin ott volt az exem aki már vele jár és odamentem hozzá egy rövid beszélgetsére utána további jó bulizást kívántam és vissza mentem a saját tásaságomhoz. Utána odajött a tesóm dühösen mondta,hogy látott beszélgetni a barátnőjével és mit akarok tőle. Mire válaszolni tudtam volna hasba vert és rugdalt a miközben a földön feküdtem. Rugdalt aki előtte pár hónappal a szabad versenyről pofázott, ráadásul semmit sem akarok attól a csajtól.
Nektek mi a véleményetek erről?
Egy idegbeteg állat.
És meg is érdemel egy ilyen kapcsolatot. Sohasem fog tudni megbízni benne.
Az a véleményem, hogy én papolok itt eleget a család fontosságáról...bla...bla.. bla.
Hogy mennyire fontos... stb.
Meg a vér.
Viszont te jó nagy madár vagy,hogy egyáltalán szóba állsz még a "testvéreddel".
Ez az ember xarba sem vesz.
A rib#nc exed közelébe se mennék többet a helyedben.
Egyik sem tisztel kicsit sem,és akkor finoman fogalmaztam.
Hol van a büszkeséged haver?
Kedves 3. válaszoló!
Szóba állni azért álltam a tesómmal mert egy lakásban laktunk, ha haragot tartottam volna vele, vagyis nem álltam volna direkt szóba vele az csak fölös energia lett volna. Az exemmel meg beszéltem mert ő szervezte a szülinapi builit és érdeklődtem,hogy kik fognak jönni-csak ennyi volt a nagy csevej. A büszkeségről meg annyit,hogy elköltöztem otthonról mert nem vagyok hajlandó egy fedél alatt lakni azzal a r.hadékkal és itt jött el az a pont,hogy többet nem fogok egy k.... szót sem válltani a tesómmal.
Teljesen igazad van.
Jól csináltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!