Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy pár hét után úgy érzem, ő az igazi?
20/L vagyok.
15 éves koromban kezdtem el ismerkedni a randizással, szerelemmel, fiúkkal, de akkor még nem jött össze semmi.
Az első szerelmemmel 16 éves koromban jöttem össze, évekig tartott, meg volt még egy komolyabb kapcsolatom, utána egy hosszú szingli létem.
Minden, amit meg akartam tapasztalni a házasság előtt, megtörtént. Tanultam két párkapcsolatból, tudom, mit rontottam el, tudom, mit tudnék jobban csinálni.
Szinglilétem alatt volt egyéjszakásom, amit nem élveztem, de örülök, hogy kipróbáltam, mert így tudom, hogy nem jó dolog, és nincs hiányérzetem, hogy kipróbálhassam.
Bulis flörtölgetésekből sem volt hiány.
De úgy érzem, megkomolyodtam ilyen téren. Vége, nem akarok többet kalandozni, hanem egy biztos párkapcsolatot szeretnék.
5 évembe telt találni egy olyan fiút, akivel passzolunk, aki illik hozzám, és most, pár hete meg is találtam. :)
Azt érzem, ő az igazi. Annyira nyilván nem ismerem, mintha évek óta együtt lennénk, de mégis... normális, hogy ezt érzem? Vagy csak nem akarok többet csalódni?
Nem csak bebiztosítás... Tényleg nagyon szeretem és olyan jó hozzám, mint eddig még senki más. :)
Normális, hogy ezt érzed, de azért - a te érdekedben - pár hét után még ne éld bele magad túlságosan. Lehet, hogy ő egy hónap után megunja a kedveskedést, és ez átcsap bunkózásba. Vagy más csajt akar hirtelen. A másik érzéseiben sosem lehetünk biztosak! (Sajnos.) Annyiféle ember van, lehet, hogy olyat fogtál ki, aki örökké ki fog melletted tartani, de lehet, hogy olyat, aki az első negatív dolog után meghátrál. Szerintem higgyél benne, hogy jó lesz, de azért ilyen rövid idő alatt ne éld bele magad ilyen elhamarkodottan.
22L
Öröm olvasni, hogy valakinek ilyen jó tizenéves emlékei és tapasztalatai vannak.
Ilyenkor kicsit elgondolkozok, hogy 24 éves férfi létemre, itt vagyok 0 tapasztalattal. Hogy fogom én behozni ezt a lemaradást...
Amúgy, hogy válaszoljak is, szerintem normális, nem kell túlagyalni a dolgokat, majd alakul úgy is szépen minden magától. Úgy is kiderül passzoltok-e egymáshoz, szerintem. Bár én nem értek hozzá, csak leírtam a gondolataimat. :D
Normális hogy ezt érzed hiszen szerelmes vagy belé. (gondolom én a leírásodból)
Idő majd igazol titeket hogy tényleg ő-e az igazi.
"Minden, amit meg akartam tapasztalni a házasság előtt, megtörtént"
Itt mire gondoltál?
Köszi eddigiek! :)
Azt értettem, amit leírtam: több hosszabb kapcsolat, egyéjszakás, flörtök.
Már csak egy komolyra van szükségem.:)
Persze, hogy normális. Fiatal vagy, leírásodból úgy tűnik, nem ért túl sok rossz az emberek felől. Természetes, hogy kicsit idealistán állsz hozzá. Őszintén kívánom, hogy ne ess pofára.
Amúgy kissé vicces, hogy 4 év alatt volt egy több éves kapcsolatod + még egy komoly kapcsolatod és úgy gondolod, hogy hosszú volt az a szingliség ami ezek mellé még befért :D
Én egyáltalán nem éltem ki magam. Nekem az első volt a feleségem. Én is neki, de mi ilyenek vagyunk jó volt így. ;)
Végülis a kérdésre válaszolva természetes. Mi is így éreztünk. Emlékszem, hogy már 2 hónap után az esküvönket szerveztuk. 1 évre rá vettem el. Azóta is azt érezzük hogy örökre szól. Remélem Te is jól érzed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!