Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek? Csak normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Csak normális válaszokat.

Figyelt kérdés

Már sokadjára próbálok itt tanácsot kérni de itt is meg ütköznek a vélemények.

És én tejesen tanácstalan vagyok.

Van aki azt mondja harcoljak érte van aki azt h hagyam.

Van egy lány 18 éves borzasztóan szeretem őt és ő ezt tudja.Szeretném ujra kezdeni de máig semmi válasz nem jött rá.

Szokott érdeklődni felőlem sőt miután én eltüntem mert eléggé padlon voltam ő elkezdett keresni is.Annyira egymásnak ellent mondanak a dolgok.Ha szeret mért nem probláljuk meg ujra pedig tudjuk mit és hol rontottunk el.Ha nem szeret akkorminek keresett mért nem engedte h ujra felszívodjak mért erőszakoskodik a barátság dologgal.Én meg csak őrlődök.

Karácsonyra vettem neki ajándékot odaakartam neki addni de ő szépen finoman lepatitott h nem ér rá.Így ajándéka még itt van.Viberen beszélünk volt h egymásban tartottuk a lelket meg mondott olyat is h csak arra kér vigyázak magamra.

Volt h szívecskét küldött meg egyéb ilyen jeleket.Ez a helyzet nagyon rossz nekem.

Nem tudom h így mit csináljak

Kérjek egy posta cimet kuldjem el az ajándékát és szívodjak fel.

Nem tudom tényleg nagyon szeretem de nagyon szenvedek is így ezek miadt.

2016. jan. 10. 20:37
 1/3 anonim válasza:
Ha akarna tőled valamit máshogyan állna a dolgokhoz. Én hagynám a fenébe.
2016. jan. 10. 20:42
 2/3 anonim válasza:
KOMUNIKÁCIÓ!!!!!Beszélj vele mond el mit érzel,semmit ne szégyelj,mond el hogy mit szeretnél vele kapcsolatban,és ha továbbra sem változik akkor azt tanácsolom mint amit az első válaszadó!Sok 18-éves lány van még akibe szerelmes lehetnél.
2016. jan. 10. 22:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Már el mondtam neki hogy szeretem és szeretném újra kezdeni.De semmi.Kedvesnek kedves velem meg van h szívecskét küld de semmi extra.
2016. jan. 11. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!