Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Csak normális válaszokat.
Már sokadjára próbálok itt tanácsot kérni de itt is meg ütköznek a vélemények.
És én tejesen tanácstalan vagyok.
Van aki azt mondja harcoljak érte van aki azt h hagyam.
Van egy lány 18 éves borzasztóan szeretem őt és ő ezt tudja.Szeretném ujra kezdeni de máig semmi válasz nem jött rá.
Szokott érdeklődni felőlem sőt miután én eltüntem mert eléggé padlon voltam ő elkezdett keresni is.Annyira egymásnak ellent mondanak a dolgok.Ha szeret mért nem probláljuk meg ujra pedig tudjuk mit és hol rontottunk el.Ha nem szeret akkorminek keresett mért nem engedte h ujra felszívodjak mért erőszakoskodik a barátság dologgal.Én meg csak őrlődök.
Karácsonyra vettem neki ajándékot odaakartam neki addni de ő szépen finoman lepatitott h nem ér rá.Így ajándéka még itt van.Viberen beszélünk volt h egymásban tartottuk a lelket meg mondott olyat is h csak arra kér vigyázak magamra.
Volt h szívecskét küldött meg egyéb ilyen jeleket.Ez a helyzet nagyon rossz nekem.
Nem tudom h így mit csináljak
Kérjek egy posta cimet kuldjem el az ajándékát és szívodjak fel.
Nem tudom tényleg nagyon szeretem de nagyon szenvedek is így ezek miadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!