Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékeny a párom arra hogy férfi nőgyógyászhoz járok?
Egyszer jártam női nőgyógyásznál soha többet... Durva volt és mikor felszisszentem jött a lekezelő hangnem, hogy nagy levegő, ez tudja, hogy nem kellemetlen, ne hisztizzek. Ja, előzetes bemelegítés után a páromtól tényleg nem az.
Ehhez képest egy férfi nőgyógyász az esetek jelentős részében óvatos, gyengéd. Alapból kellemetlen az egész vizsgálat. Nem hiányzik még a durvaság is. Mintha bárki azért menne nőgyógyászhoz, hogy mutogassa magát egy vadidegen pasinak brahiból. A barátod hülye már ne is haragudj.
Hát, úgy igen könnyű játszani a féltékeny szerelmest, hogy nem őt fenyegeti a későn felismert méhnyakrák, vagy egyéb betegségek veszélye.
Ez abszolút nem normális jelenség (nem a Közel-Keleten vagyunk, nem vagy szó szerint a tulajdona), szóval ne tedd ki magad felesleges kockázatnak.
12, ne általánosíts, nekem pl. teljesen ellenkező tapasztalataim vannak, a nő, akinél voltam, rendes volt és figyelmes, a férfi meg olyan durván nyúlt hozzám, hogy utána még véreztem is, holott két menstruáció között velem ilyen sose fordult elő (kivéve a szüzességem elvesztésénél).
Az, hogy milyen az orvos, az emberfüggő, nem azon múlik, hogy milyen nemű.
A kérdező párja meg szimplán idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!