Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért féltékeny a párom arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért féltékeny a párom arra hogy férfi nőgyógyászhoz járok?

Figyelt kérdés
Mindig ki van akadva ha csak szóba hozom és kijelenti hogy ne járjak oda mert ne nézze más is..Nektek mi a véleményetek?

2016. jan. 8. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem normális a párod.
2016. jan. 8. 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Egyszer jártam női nőgyógyásznál soha többet... Durva volt és mikor felszisszentem jött a lekezelő hangnem, hogy nagy levegő, ez tudja, hogy nem kellemetlen, ne hisztizzek. Ja, előzetes bemelegítés után a páromtól tényleg nem az.

Ehhez képest egy férfi nőgyógyász az esetek jelentős részében óvatos, gyengéd. Alapból kellemetlen az egész vizsgálat. Nem hiányzik még a durvaság is. Mintha bárki azért menne nőgyógyászhoz, hogy mutogassa magát egy vadidegen pasinak brahiból. A barátod hülye már ne is haragudj.

2016. jan. 8. 16:50
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

Hát, úgy igen könnyű játszani a féltékeny szerelmest, hogy nem őt fenyegeti a későn felismert méhnyakrák, vagy egyéb betegségek veszélye.

Ez abszolút nem normális jelenség (nem a Közel-Keleten vagyunk, nem vagy szó szerint a tulajdona), szóval ne tedd ki magad felesleges kockázatnak.

2016. jan. 8. 20:45
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! sajnos vannak férfiak akik ezt nem fogják fel hogy nem maga mutatás hanem egy egyszerű orvosi vizsgálat.
2016. jan. 8. 22:01
 15/15 anonim ***** válasza:
51%

12, ne általánosíts, nekem pl. teljesen ellenkező tapasztalataim vannak, a nő, akinél voltam, rendes volt és figyelmes, a férfi meg olyan durván nyúlt hozzám, hogy utána még véreztem is, holott két menstruáció között velem ilyen sose fordult elő (kivéve a szüzességem elvesztésénél).

Az, hogy milyen az orvos, az emberfüggő, nem azon múlik, hogy milyen nemű.

A kérdező párja meg szimplán idióta.

2016. jan. 9. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!