Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Életed során hány ember volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életed során hány ember volt beléd szerelmes?

Figyelt kérdés
Belém egyetlen egy férfi volt. Lehet hogy nem annyira szerethető a személyiségem? Ezek szerint kevés embert fogok meg úgy igazán.
2016. jan. 7. 11:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, azt észreveszem, ha tetszem valakinek, de abból még nem következik szerelem is. 2 kapcsolatom volt.

Nem érdekel mások véleménye, vagy a mennyiség, nekem a minőség számít, egy legyen, de egy életre, és kölcsönösen.

2016. jan. 7. 11:52
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem egy kölcsönös,viszonzott dolog, ha valaki egyoldalúan szerelmes valakibe azt inkább rajongásnak hívnám.

Életemben idáig 5 voltam szerelmes.....sajnos nem most volt.

37F

2016. jan. 7. 12:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, akiről biztosan tudom, öt, amiből három férfival kölcsönös is volt az érzés, és párkapcsolat lett belőle. (Mondjuk biztos idősebb is vagyok nálad, szóval az ilyen összehasonlításokból szerintem semmiféle következtetést ne vonj le arra nézve, hogy ki mennyire szerethető, másrészt simán lehet, hogy sokkal több férfi vonzódott hozzád valaha, mint te feltételeznéd.)

Ha meg nem csak a férfi korosztály számít, akkor még általános iskolás koromban az iskolatáskámban találtam egyszer egy papírcetlit egy „Szerelmes vagyok beléd!” vallomással, kis szívekkel, aláírás nélkül, de napokon, heteken keresztül hiába vártam, hogy végre felfedje kilétét a lovag, aki írta. Már soha nem fogom megtudni, hogy annyira bátortalan volt-e, hogy nem merte megtenni a következő lépést, esetleg időközben valamiért kiábrándult belőlem, vetélytárs tűnt fel a láthatáron vagy netalán egy véletlen folytán rossz táskában landolt a vallomás. :-)

2016. jan. 7. 12:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Igazán egy sem, csak jól elvoltak velem. Nem hiszem, hogy ez minősítene. Inkább csak nem a megfelelő emberbe lettem szerelmes.
2016. jan. 7. 13:51
 15/20 anonim ***** válasza:
kettőben biztos vagyok, velük kölcsönös is volt az érzés. szerintem igazán szerelmes csak úgy lehet az ember, ha jól ismeri a másikat.. olyan volt több is, aki azt állította, hogy szeret, de nem ismert.
2016. jan. 7. 13:58
 16/20 anonim ***** válasza:

Ki tudja ezt?

De állandóan telesírt,meg telefújt papír zsebkendőkbe botlok...:D

2016. jan. 7. 14:11
 17/20 anonim ***** válasza:
9 biztosan. Ebből akikkel bármiféle "kapcsolatba" kerültem, mind meg is kérte a kezem. De nemet mondtam...célba csak a férjem ért. 31/nő
2016. jan. 7. 14:20
 18/20 anonim válasza:

3-ra saccolok, de leht több lehet kevesebb.

volt aki kimondottan rám volt kattanva és meg mondta nekem, hogy szerelmes belém.

2016. jan. 7. 17:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem egy sem. Bár, azt hiszem, alsóban tetszettem az egyik fiúnak az osztályból.
2016. jan. 7. 19:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyről tudok. Ja, meg oviban vki, de azt hagyjuk :D.
2016. jan. 7. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!