Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember aki látatlanba szerelmes lesz?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy pl interneten olyan erős vonzalom kialakul, ami már átmegy szerelembe és mindegy milyen, mindegy hogy jelenik meg a másik (igénytelen, csúnya) ő már vakon szerelmes a másikba. Van ilyen vagy csak romantikus filmekben van ilyen?2015. okt. 8. 14:40
1/5 anonim válasza:
Szerintem nincs, bár csak magamból indulok ki. El tudom képzelni, hogy vannak olyanok, akik szerelmesnek érzik magukat, de valójában ez csak szexuális vonzalom és erős szimpátia lehet... szerintem. :)
2/5 anonim válasza:
Lehet látatlanul rajongani, de ha a másik külsőre taszít (igénytelen, csúnya külsővel esélyes), akkor annak hamar kiábrándulás lesz a vége.
3/5 anonim válasza:
Létezni létezik, de bármennyire is erős a vonzalom, vagy heves ez a fajta "szerelem", akkor is csak fellángolás. Ha a valódi találkozásnál nincs meg a szikra, akkor minden hiába. És nem feltétlen a másik külsejére gondolok, hanem arra a bizonyos kémiára - mert az bizony nem derül ki írásban, telefonon, vagy akár képekről...
De szorosan a kérdésnél maradva, létezik. Velem és a párommal is ez történt, bár akkoriban nem hittem el, elvégre nem a másikba vagy "szerelmes", hanem az általad kialakított képbe... de nálunk ez kellően közel állt a valósághoz. :)
4/5 anonim válasza:
Letezik en is igy szerettem bele a paromba kb 1-2 honap utan lattam rola kepet es 4 honap utan talalkoztunk. Azota is vele vagyok es fulig szerelmesen :D (3,5 eve)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!