Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek levelezés útján/alapján lehet az ember szerelmes?
Rövid előzmény.:)Itt az oldalon, meg ismertem egy lányt.Egy egész más kategóriában mint ahol most vagyunk.Egész pontosan, ennek a lánynak a kérdésére írtam egy kissé félre értelmezhető, de humoros megjegyzést.Amiért meg is kaptam a fejmosást. Elnézést kértem, nyíltan s privátban egyaránt.Így elkezdtünk levelezni.Egyre többet tudtunk meg egymásról.A kölcsönös szimpátia, már az első néhány levélben érezhető volt.Időközben részemről, a szimpátia átváltott egy erősebb érzésbe.Egyikünk kapcsolatban van, jelenleg is.Ami ingatag lábakon áll.
Úgy érzem, lelkileg elég közel kerültünk egymáshoz.
S neki megtudnám adni emberileg azt, amire szüksége van.S a válaszai is erre utalnak olykor.
Esetleg a korkülönbséggel kapcsolatban is szívesen várom a véleményeket.
Még annyit, hogy én vagyok,aki többet szeretne kihozni ebből a "baráti" kapcsolatból.
Soha nem láttuk,nem hallottuk még egymást!
(én)43F-26L
Köszönöm az eddigi őszinte válaszokat!
A kérdéseitekre válaszolva.Nem küldtem képet,mert nem ilyen szándékkal indult a beszélgetés.
Igen felfedtem a lapjaimat (színt vallottam).
A valós életkoromat mondtam meg,amit pozitívan reagált le.
A levelezés néhány napja kezdődött.Amióta levelezünk.
Azóta kb napi 8-10 órát levelezünk. 25-30 rövid levél Néhány soros levelek!
Mielőtt jönne a keresztkérdés.A munkámat, napi 12-órában számítógéppel végzem.Így van időm válaszolni neki.
A valós korom (43).De valójában 30-35-nek nézek ki.Mások véleménye alapján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!