Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek levelezés útján/al...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek levelezés útján/alapján lehet az ember szerelmes?

Figyelt kérdés

Rövid előzmény.:)Itt az oldalon, meg ismertem egy lányt.Egy egész más kategóriában mint ahol most vagyunk.Egész pontosan, ennek a lánynak a kérdésére írtam egy kissé félre értelmezhető, de humoros megjegyzést.Amiért meg is kaptam a fejmosást. Elnézést kértem, nyíltan s privátban egyaránt.Így elkezdtünk levelezni.Egyre többet tudtunk meg egymásról.A kölcsönös szimpátia, már az első néhány levélben érezhető volt.Időközben részemről, a szimpátia átváltott egy erősebb érzésbe.Egyikünk kapcsolatban van, jelenleg is.Ami ingatag lábakon áll.

Úgy érzem, lelkileg elég közel kerültünk egymáshoz.

S neki megtudnám adni emberileg azt, amire szüksége van.S a válaszai is erre utalnak olykor.

Esetleg a korkülönbséggel kapcsolatban is szívesen várom a véleményeket.

Még annyit, hogy én vagyok,aki többet szeretne kihozni ebből a "baráti" kapcsolatból.

Soha nem láttuk,nem hallottuk még egymást!

(én)43F-26L

2015. dec. 2. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Életközép krízisben nevezik. Sztem ne vond ebbe bele ezt a lányt.
2015. dec. 2. 16:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem a lány meglepődne ha tudná mit érzel,mire készülsz,de ha rá is szánod magad,hogy szint vallj ne kapkodd el.
2015. dec. 2. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Mikor történt az első levélváltás?Napi szinten beszélgettek?
2015. dec. 2. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,addig,amíg nem találkoztok. Ilyen levelezés illetve semmilyen FIZIKAI(tehát valós) kontakt nélkül bármi megtörténhet, de minél később látjátok meg egymást,annál nagyobb lesz a csalódás.... Remélem nem lesz igazam és növesztesz végre tököt ahhoz, hogy legyen találkozó.
2015. dec. 2. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:
A lánynak elárultad a valós életkorodat?
2015. dec. 2. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
jézusom dehogy. küldtél neki képet, látott már? látta már hogy egy 43 éves vén pöts vagy? 26 évesen még előtte az élet olyan kell neki aki hasonló korú, nem csak a külső de egy másik korosztály, más értékrendekkel, én ismerek egy 20éves lányt egy 40éves f*sszal, és nem nem boldogok, szerintem szörnyű az ilyen.
2015. dec. 2. 16:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi őszinte válaszokat!

A kérdéseitekre válaszolva.Nem küldtem képet,mert nem ilyen szándékkal indult a beszélgetés.

Igen felfedtem a lapjaimat (színt vallottam).

A valós életkoromat mondtam meg,amit pozitívan reagált le.

A levelezés néhány napja kezdődött.Amióta levelezünk.

Azóta kb napi 8-10 órát levelezünk. 25-30 rövid levél Néhány soros levelek!

Mielőtt jönne a keresztkérdés.A munkámat, napi 12-órában számítógéppel végzem.Így van időm válaszolni neki.

A valós korom (43).De valójában 30-35-nek nézek ki.Mások véleménye alapján!

2015. dec. 2. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!