Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szerelmes lenni? N

Figyelt kérdés

Belém elég sokan voltak eddig szerelmesek, mert hogy kellemes, megnyugtató jelenség vagyok, én viszont szinte nem tudok szerelmes lenni, csak egyszer voltam úgy igazán az utóbbi 10 évben (viszonzottan, de nem lett kapcsolat)

Mi lehet az oka?

22N

2015. dec. 1. 22:13
 1/7 opened paradise ***** válasza:
Akinél az voltál,az ugye nem könnyen adta magát?
2015. dec. 1. 22:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Akibe voltam, annak nagyon különleges személyisége volt, és tényleg nem sok esélyt láttam rá, mert elmondása szerint ő túl őrült ahhoz, hogy barátnője legyen
2015. dec. 1. 22:16
 3/7 RRR ***** válasza:

mert kevés férfit ismertél még meg

nyugi leszel majd

2015. dec. 1. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Pechedre az ilyen alakok vonzanak téged,de ők soha nem akarnak komoly kapcsolatot.Viszont aki nem ilyen az meg számodra nem vonzó.

Változnod kellene egy kicsit,hogy legyen esélyed szerelembe esni.Az sem túl kedvező számodra,hogy sokan odavannak érted mert emiatt nem igazán becsülöd meg a próbálkozókat.Ezt nem rosszindulatból mondom.

2015. dec. 1. 22:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy ez olyasmi, amin tudatosan tudnék változtatni, és az "adjunk esélyt mindenkinek" lenne a megoldás.

Ez nem olyan, hogy ha ló nincs...

2015. dec. 1. 22:24
 6/7 opened paradise ***** válasza:

Sejtettem :)

Sokan vannak így,az kell,aki nem magától jön.

2015. dec. 1. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek,elég ha néhány srácnak adsz esélyt.Azért biztosan van különbség a "jelentkezők" között,gondolom nem veszel mindenkit egy kalap alá.

Ha tényleg vágysz a szerelemre ne tegyél csípőből lapátra minden pasit.Egy-két randit csak megérdemelnek az ígéretesebbek.

2015. dec. 1. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!