Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai 21 évesen megállapodni?
En is 21 eves vagyok, a mostani parom elott csak egy rovid kapcsolatom volt, de ennek ellenere ugy erzem, hogy vele szeretnem leelni az eletem. Igen, picit korainak erzem ezt a dolgot, de ugy gondolom, a megfelelo ember megtalalasa sokkal fontosabb, minthogy egy "idealis" korban allapodjak meg. Es nekem o a megfelelo.
21/L
21 évesen és 40 évesen is összejöhetsz olyan emberrel aki az egyik napról a másikra ott hagy...
lehettek boldogok ha mindketten tesztek érte...
22F
Szerintem nem korai...mi 5éve vagyunk házasok van 2 gyerekünk és még ma is nagyon szeretjük egymást.Szerintem ha 40 évesen házasodik valaki akkor se biztos hogy nem vállnak el....
25/N
Alapvetően nem korai. Nyilván persze attól függ agyban mennyire érett az ember. A kornak ehhez semmi köze. Az csak egy szám, semmi több. Extrém esetek nyilván vannak, de most nem arról van szó.
Egy kapcsolat nem azért nem jön össze élethosszig mert fiatalon jöttek össze, hanem mert rosszul választottak párt, és nem léptek ki időben, ezért akár több évig pocsékolják egymás idejét megalkuvásból, megszokásból.
Nagy divat azt mondani, hogy "nem éltem ki magam". De mit is jelent ez pontosan? A legtöbb embernek a fűvel-fával való dugást...Aki így akar élni az ne is állapodjon meg, ne hozzon felelőtlen döntést, ne rántsa magával a párját egy eleve halálra ítélt házasságba, hogy aztán elváltnak kelljen lennie.
Nekem a "kiélés" egész mást jelent, és ezt én 1 emberrel is meg tudom élni házasságon belül, mert semmi köze a hűtlenséghez, és az ész nélküli bulizáshoz. Nincs is annál jobb amikor a férjemmel elmegyünk csavarogni, haverozni, koncertre vagy bárhova, és élünk:) Nem vagyunk bezárva a 4 fal közé csak mert megállapodtunk egymás mellett.
Ez emberfüggő.De szerintem korai,legalábbis nekem az lenne,kell ez a bulizós,tapasztalatszerzős időszak,hogy tudjam,biztos jól választok-e majd.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!