Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzéketlenül viselkedtem, pokolian érzem magam, nagyon fáj, most mindent tönkretettem?
én 29f, ő 21l.
Egy érzéketlen, megszólalással csúnyán tönkretettem egy ismerkedésből, éppen csak bimbódzni kezdő kapcsolatot. Meg lehet még menteni? Van rá esély, hogy visszajussak ugyan arra a pontra ahonnan lezuhantam?
Pokoli, fájdalmas az érzés, hogy fájdalmat okoztam neki, egy buta és meggondolatlan megszólalással megfojtottam az éppen csak felébredt érzéseit. Undorodom magamtól. Ha tehetném visszaforgatnám az időt immár sokkal tisztábban látva a dolgokat és mindent másképp mondanék. Szeretni akarom őt, de sajnos ez történt.
Azt mondtam neki, hogy ezeknek az üzeneteknek, nálla és nállam kell maradni, és hogy én nem kockáztatnék.
Ő pedig azt írta: Minek is tennéd úgysem tudnál mit kezdeni velük.
Itt tőrt meg valami.
Ezt írtam neki:
"Buta és meggondolatlan megszólalás volt. Undorító voltam. Undorodom magamtól. Pokolian fáj. Szeretni akarlak. Te kimondtad én nem vettem ezt észre. Pokolian rosszul érzem magam. Nem eldobni akarlak, a közelemben akarlak érezni, és szeretni akarlak. Kérlek bocsáss meg."
Végem van, meghalt a lelkem e miatt. Pokolban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!