Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkretettem a kapcsolatommal magam, SOS, mit kellene tennem?
Már nem bírom tovább, azért írom ki a kérdést.
Hosszú lesz de kérlek olvassátok el, megköszönném!
19 éves lány vagyok. Kiskoromban Anyukám volt a világ közepe, Ő azonban alkoholista, depressziós, lop tőlem, miatta tele lettünk gonddal. Elváltak a szüleim, rájöttem, hogy Édesapukám a mindenem, rá számíthatok. Sajnos egyelőre Anyunak még egy házba kell élnie velünk.
Se szó se beszéd, amióta megtudtam, milyen az Anyukám, összetörtem lelkileg, és egy párkapcsolatba menekültem(ez 16 éves koromban volt). ELvesztettem a személyiségem, ez a párkapcsolat még jobban lehúzott, mint valaha. Előtte még életvidámabb voltam, a kapcsolatomban viszont folyton a megfelelési kényszert érzem. 3 éve vagyok a barátommal, átmentem már pániktünetes rohamokon, rosszulléteken, és nem tudok kilépni. Úgy érzem, elvesztettem a barátaimat, midnenkivel bunkó vagyok, és nem az vagyok, aki voltam! Jártam pszichológushoz, Ő azt mondta, hogy az Anyukámtól eredő érzéseket átvetítettem a kapcsolatomban, és a támaszt is a barátomban keresem, amit anno anyu nyújtott.
A barátommal való kapcsolattól függ az "életem", egész nap szomorú vagyok, hisztis a barátommal, ha meg megtudom, hogy bennem van a hiba, rosszul érzem magam.
Olyan érzésem van, mintha egy rossz ember lennék, egy üres bábu. A barátom egyébként szeret, de nem tudok már semmit, hogy mit akarok, mit érzek.
Amíg ő nem volt, csak az édesanyukámmal való probléma, addig barátkoztam, éltem az életemet. Amióta a barátommal együtt vagyok, kb. 1-2 barátom van, nem tudok beilleszkedni, a barátommal nem tudok beszélgetni, egy üres bábu lettem.
Szakítani nem tudok, úgy érzem meghalok, ha nincs a kapcsolat, ráadásul erős pániktüneteket produkálok.
Az orvos azt mondta, hogy "újra kell építeni" az önbizalmam, az önbecsülésem, illetve felfedezni a tulajdonságaim.
De addigis, mi lesz velem? Edzek, eljárok, sétálok, sokat vagyok APukámmal, ennek ellenére nem látom az életem értelmét.
Ha szakítasz vele észre fogod venni, hogy sok értékes srác és ember keresi a társaságod, csak most még nem veszed észre.
Keress barátokat, járj el új társaságokba.
Ha ennyire rossz anyuddal, akkor elköltöznék koliba/albiba vagy apum szüleihez egy pár hónapra, hogy ott rehabilitálódjak egy kicsit.
Én csak azt nem értem, hogy hogyan érted azt, hogy nem látod az életed értelmét?
Meg azt sem igazán értem - nézd el nekem - hogy miért... miben kell neked támasz amit anyukád adott meg neked? Tényleg miben? Hisz egy fiatal és életerős nő vagy, aki építi, építené az életét.
A harmadik, hogyha kiüresedsz a pasid mellett, akkor miért félsz kilépni belőle? Mi rossz fog történni ha kilépsz belőle?
Ezek a kérdések fogalmazódtak most meg bennem. Gondold át ezeket és ha van kedved egy privátban írd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!