Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a kapcsolatommal? :/ Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy 2év 2hónapos kapcsolatom. Ô nekem az elsô. Együtt lakunk. De a kapcsolatunk kb.5-6hónapja rossz. Haverjaival többet van mint velem, folyamatosan bunkózik, lerontja az önbizalmam. Ha együtt vagyunk napközbe/éjjel úgy érzem szeretem. De amikor ô melozik, én suliba vagyok szinte eszembe se jut. Haza költöztem már párszor, megígérte megváltozik 2-3napig minden jó utána ugyan olyan mint régen. Mit tegyek? 18L2014. ápr. 21. 10:48
2/4 anonim válasza:
Hiába írom ide, hogy szerintem mit kellene tenned, úgyis vele fogsz maradni, mert azt hiszed meg fog változni. Valamiért nektek mindig az ilyen kellenek, aztán csodálkoztok, hogy nem jó nektek.
4/4 anonim válasza:
Sajnos ebböl már jó ne fog kisülni. De te sem szereted már, ha szeretnéd eszedbe jutna. Te is csak emgszokásból vagy vele, ö meg azért van ennyit nélküled mert már nem akar veled lenni scak fél szakitani vagy fél az egyedüllétöl. Túl kényelmes igy neki. meg van a szex ha ép kedve van, de közben jöhet mehet ahova akar. 30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!