Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a kapcsolatommal?
Sziasztok.
Másfél éves kapcsolatban vagyok,mostanság sokat veszekedtünk.
Párom legutóbb a fejemhez vágta,hogy kezd kiábrándulni egy vita során,én ott szakítani szerettem volna vele,de amint lenyugodott bocsánatot kért,azóta,mintha kicserélték volna,folyamatosan teper,bókol,stb.
Most hogy kibékültünk,én rájöttem,hogy,mint embert szeretem,szeretek vele lenni,de,olyan mintha az öcsém lenne.
Ezt legutóbb elmondtam neki,és teljesen összetört,ő azóta is pedálozik,mert most kapott észbe mennyire szeret.
Mint ember nagyon hiányozna,de,mint barát,akivel jól elvagyunk,de már nem szeretem,csak ragaszkodom hozzá.
Tanácstalan vagyok,ti mit tennétek?
Válaszotokat előre is köszönöm.
(20L és 20F)
Ha már nem látod a férfit a barátodban, akkor ki kell lépni a kapcsolatból.
Ha már csak úgy tekintesz rá, mint testvérre, akkor ez régen rossz.
Nem kell szerelmesnek lenni egy jó kapcsolathoz, de x év után is tudni kell látni a férfit, és a nőt a másikban.
Sziasztok ment nektek a zöld kéz köszönöm a válaszokat.
Csak belegondolok,hogy nincs többé,az nagyon rossz érzés,mint ember hiányozna,de már tényleg nem látom benne a férfit,de,mint emberre szükségem van,hogy beszélgessünk,csak a szakítás utáni barátság úgy érzem,az ő részéről nem működne,ezért nem akarom elengedni,mert elveszítem,de az érzelmeim már nincsenek meg,na mind1,aki tudd még írni annak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!