Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban lehet legkésőbb megházasodni, hogy még ne legyen gáz?
Vannak a 30 évesek között is jó formában lévők. És amikor idősebb leszel, a most öreglánynak tűnő nő egy hamvas fiatal lány lesz a szemedben. :)
Egyébként én is hasonló vagyok, szerintem 38-40 előtt nem is fogok megházasodni. elhiszem, hogy előnyösebb hamarabb, de az sem mindegy, ki milyen életet tudhat magáénak. aki már 14-16 évesen diszkókirálynő/partyarc és 20-22 éves korára tökéletesen kiég, az nyugodtan házasodhat fiatalon is. Ellenben aki huszonévesen veszti el a szüzességét és bulizni is későn kezd el, az nyugodtan várjon, jobban jár vele.
Egyébként pont egy hasonló ok volt a probléma kiváltója a mai Gyanú Árnyékában epizódnak is. A fickó korán nősült/lett gyereke, erre 40 évesen otthagyta a családját és összejött a lánya osztálytársnőjével. Persze alaposan eltúlozta, de mindenképpen otthagyta volna a feleségét.
Ha 26 évesen neked a 30 éves nő öreglány, akkor tényleg nem vagy készen a házasságra. Én 26 évesen házasodtam és pár éve elváltam. Most 36 vagyok nem érdekel, hogy legalább 37 leszek a második esküvőmön.
Szerintem aki ilyenekkel foglalkozik, az lélekben még nagyon gyerek.
Remélem ez kamu kérdés...
Inkább fogadj örökbe egy döglött molylepkét, abban talán nem teszel kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!