Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a kapcsolatommal?

Figyelt kérdés
Van egy barátom már kb. 1,5 éve. Mindenki szerint álompár vagyunk. Egy ideje azonban azt látom, ez nem így van. Legutoljára megkérdeztem tőle, szeret-e, s azt mondta, sosem volt szerelmes. Tudom, ilyenek a fiúk ilyenek, de mégsem működhet így egy kapcsolat. 2 napja megkérdeztem tőle, mi értelme van annak, hogy együtt vagyunk. Azóta is ezen gondolkodik. Annyira szeretem, hogy szakítani nem tudok. Mégiscsak mit kellene tennem?
2010. jan. 27. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem csak játszik veled és kihasznál! Hagyd ott a p*csába!:D
2010. jan. 27. 15:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazad van. De hogyan?
2010. jan. 27. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ez gáz. Ha valakit szeretek annak kimondom, és ha így bevallotta, hogy nem, akkor nem értem miért vagytok együtt. Ő úgy látszik elvan így, de szerintem így nincs értelme a kapcsolatnak, legyél erős és mondd meg neki, hogy ez így nem megy. Hidd el találsz nála jobbat, aki tényleg szeretni fog. A szakítás sose könnyű, de idővel jobb lesz és tényleg jön majd más.
2010. jan. 27. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Hogy jatszana mar veled? Masfel ev nem jatek ido, az mar komoly kapcsolat. Hany evesek vagytok? Lehet fiatalon jott a nagy elkotelezettseg, es mara kicsit elhalvanyult a fellangolas. Egyebkent a nagy szerelmekbol szokott lenni a nagy utalat, de megegyszer, tuti, hogy szeret, csak lehet, most o is mely ponton van. Probalj kevesebbet talalkozni vele, hogy hianyozhass neki, az egyutt toltott idot viszont ertelmes emlekekkel megtolteni (ne tv-zessel stb.!!!). Addig is adsz idot mindkettotoknek, hogy eldontsetek mit akartok.

Meg annyit fuznek hozza, hogy a mai fogyasztoi vilagban nagyon konnyu azt mondani, hogy jaj a kapcsolatom nem tokeletes, kilepek lesz masik. Akkor had osszak meg egy titkot (bar nem kene az legyen), alapbol semmilyen kapcsolat nem tokeletes, mindig, mindenert meg kell dolgozni.

Masfel ev utan oka van, hogy egytt vagytok, ne add fel, kuzj erte!

2010. jan. 27. 16:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!Egyébként én 14,ő 17 éves. Nem vagyunk túl felnőttek, na de azért gyerekek sem ahhoz, hogy ne legyen eléggé komoly a kapcsolat. Mindannyiótoknak igaza van, de azt hiszem a 16:55-öst fogadom meg, már csak azért is, mert nem tudnék szakítani.
2010. jan. 27. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
értem.. bocsi de csak kihasznál.. én is ebbe a csabdába estem.. 16/L
2010. jan. 30. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!