Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen egy új randi a "volt" pasiddal?
Sziasztok!
Szakítottunk a völegényemmel 2 hete,de ebben az időben tartottuk a kapcsolatot találkoztunk eljött hozzám 1-2 órára. Elterveztük,hogy most szombaton eltöltünk egy egész napot újra együtt ugyan is nem akarjuk,hogy vége legyen de nagyon fontos ,hogy külön legyünk kicsit mert ez már most jót tett szerintünk a kapcsolatunknak. Egyenlőre nem is költözünk össze várunk még vele karácsonyig. Milyen programot szervezzek hogy közelebb kerüljünk egymáshoz és hogy jó legyen és emlékezetes legyen ez a bizonyos szombati "randi"
Előbb tudni kéne pár dolgot rólatok. Mi a hobbitok, amíg együtt voltatok mit szoktatok csinálni szabadidőtökben, mi az amit nem szerettek. Mert most hiába írunk pár ötletet, ha közben az nektek alapból be sem jön. Hány évesek vagytok, ez is egy fontosabb kérdés.
Amúgy meglehet tudni h miért lett szakítottatok? Nekem kicsit fura, h vége egy kapcsolatnak valamiért, meg külön is akartok lenni egymástól jelenleg egy kicsit. Nem félsz, h most ha újrakezditek, akkor1-2 hónapig szép lesz minden, és megint előjön az, amiért vége lett? Hiába egy szép "randi", ha utána megint csak a csalódás jön.
Én is több bnőmmel újrakezdtem anno, egyikből sem lett semmi jó. Persze minden ember más..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!