Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Történt már olyan veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már olyan veletek, hogy szerelmesek voltatok, de tudtátok, hogy ha nem változik semmit a fiú (vagy lány), a kapcsolat nem lesz boldogító?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy fiúba, de korábbi kapcsolataiból kiindulva, és abból, ahogy erről nyilatkozott, talán nem kéne megbíznom benne, engem is megcsalna, megbántana. Attól is félek, hogy talán felszínes, ingadozó és éretlen. De nem tudok mit csinálni, bele vagyok esve. Voltatok már ilyen helyzetben? Mit tettetek, mi történt?

Most lehetek fiatal és bolond; vagy reális és bölcs, és elnyomhatom az érzelmeim. De talán ebben az életkorban van itt az ideje, hogy az érzelmeimre hallgassak. (18/L)

2016. jan. 3. 11:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Attol fugg, mit varsz a kapcsolattol. Ne hidd, hogy veled maskepp fog elbanni.ha ez teged nem zavar, x es csak az iranta erzett fizikai vonzalmadat szeretned kielegiteni, akkor hajra, de ha tobbre vagysz, csalodni fogsz. Valoszinuleg kesobb majd rajosz, hogy amit most szerelemnek hiszel, nem tobb vonzalomnal. en mint kivulallo azt javasolnam, ne menj bele, de ha a helyedben lennek, nem tudnam megallni. Tulajdonkeppen az elozo kapcsolatomnal is egy honap utan elkezdtem erezni, hogy nem vagyunk egymasnak valok, megis egy evig huztuk, mert szerettuk egymast. Es sokminden fajt ez ido alatt is, meg szakitas utan is, viszont sz is igaz, hogy egy ev tavlatabol kedves emleknek tartom a kapcsolatot, orulok, hogy megtortent, meg ha csuf veget is ert.
2016. jan. 5. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!