Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit érezhet irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit érezhet irántam?

Figyelt kérdés
Van egy fiu egy faluban lakunk és már nagyon régóta ismerjük egymást, nekem régen eléggé tetszett de mindig is gátlásos voltam és nem mertem bevallani neki . Most azonban már elég jóba vagyunk . Minig megvéd (pl: az Esztert hagyjad mert be van védve ), mindig figyelmes velem . Egy olyan fiuval keringözök akivel csak magasságba illünk össze és mindig mondja ö táncol velem az ö párja pedig az enyémmel. Szokta mondani hogy jó lenne ha együtt ülnénk . Órákon általában szokott nézzni megszokott szólitgatni hogy Eszter, Eszter amig oda nem nézzek utána meg csak mosolyog .

2015. dec. 15. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a fütykösét jó mélyen megmártaná a nunusodban.
2015. dec. 15. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
biztosan tetszel neki :))
2015. dec. 15. 19:36
 3/8 anonim válasza:
Lehet hogy csak figyelmes es nem akar elvesziteni, de azert latszik hogy baratnal tobbet erez
2015. dec. 16. 13:56
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy tetzsel neki, egy hét múlva már ott fogtok a bokorban kefélni :D
2015. dec. 16. 16:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Ma mivel katolikus suliba járunk ezért ma templomba kellet mennünk majdnem egymás mellett ültünk csak közöttünk ült egy lány . Amikor arra felé nyultam mindig megfogta a kezem és ugy tartotta én meg annyira meglepödtem hogy folyton elhuztam . Jöttünk haza akkor nem akart mellém ülni hiába célozgattam rá után mellém ültetem egy másik fiut hogy ne üljenek be mellém és eléggé nem tetszett neki. Utána leszállt a buszról és a kezét az üveghezz nyomta én meg oda a sajátomat és csak mosolygott! Mit tegyek?? Holnap is találkozzunk !
2015. dec. 18. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta? :))
2016. márc. 30. 22:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Semmi .Nem léptem :( pedig lehet hogy összejöttünk volna.Mostmár más tetszik neki és alig szól hozzám.
2016. ápr. 14. 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom... :/ azért remélem,h mégiscsak visszatalál majd hozzád!

Ne szalassz el lehetőségeket...! Nagyon megbánja azt az ember, amit megtehetett volna, de nem tett meg...

2016. ápr. 17. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!