Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Mennyire lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mennyire lenne sikerem ha újra kezdeményeznék?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik. Barátok vagyunk régóta ismerjük egymást, de én nem bírom már nélküle. Fél évvel ezelőtt egyszer kezdeményeztem nála csókot, de akkor nem akart semmit, majd pár hónap múlva megkeresett, kicsit iszogattunk és megcsókolt, majd egész este úgy viselkedett velem, mintha járnánk, aztán végül ezután sem lett semmi. Azóta volt, hogy kettesben voltunk és átölelt vagy megfogta a kezem és van hogy napokig nem is érdeklem. A srác szűz, a barátai elmondása szerint félénk, két barátnője volt mindkettőnél a lány kezdeményezett és 2-3 hónapig tartottak.

2015. dec. 24. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Először csak próbálj beszélgetést kezdeményezni, közös programokat. Ne konkrétan randira hívd, csak például megkéred, hogy kísérjen el egy koncertre vagy ha van közös hobbitok úgy egyszerűbb. Aztán majd alakul minden magától! Szerintem semmi nincs veszve :)
2015. dec. 24. 17:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Itt a város közelében nincsenek nagyon rendezvények, hétvégenként szoktunk találkozni. De köszi! :)
2015. dec. 24. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!