Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nem lenne fura,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem lenne fura, ha ekkora korkülönbségnél és kezdeményeznék, csak mert ő félénkebb típus?

Figyelt kérdés
Oké, gondolom mindenkinek elege van már a "hogyan jöjjek össze vele?" típusú kérdésekből, de azért remélem, van bennetek elég jó szándék ahhoz, hogy normálisan válaszoljatok. A helyzet az, hogy 15 éves vagyok és a nyár folyamán beleszerettem egy 23 éves srácba. Azt tudni kell róla, hogy apukám egyik kollégájáról van szó, kint Svédországban. Magyar fiú, nem ez a gond. Egy hónapot kint töltöttünk anyummal és a tesóimmal náluk (apu és a többi férfi egy házban élnek, mi pedig beköltöztünk ez időre), mialatt jó párszor előfordult, hogy a srác és én összefutottunk a konyhában, meg ilyenek. Volt olyan, hogy majd' egy órán keresztül csak ültünk egymással szemben és nem szóltunk egy szót sem. Mégis úgy láttam, valamit mondana, de nem meri. Mikor elbúcsúztunk, ugyanezt éreztem rajta. Voltunk többször is horgászni, sokszor kérdezősködött rólam. Nagyon sok mindenben hasonlítunk, nem bírom kiverni a fejemből... Nem tudom, mit tehetnék...

2013. aug. 20. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát, azok után, hogy a fogalmazásod alapján 25 éves lánynak is elmennél, nem, nem fura.

Kifejezetten érettnek tűnsz 15 éves létedre.

2013. aug. 20. 18:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, mondták már páran, hogy kicsit idősebbnek látszom a koromnál... Köszönöm a segítséget.:)
2013. aug. 21. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!