Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha olyan fiút akarok aki (nagyon) féltékeny típus? O. O
Figyelt kérdés
féltékenység2013. júl. 14. 14:40
3/14 Froncsi válasza:
Egyedi, de nem mondanám, hogy nem vagy normális. Ha téged ez örömmel tölt el, akkor hajrá. Találni fogsz :D
4/14 anonim válasza:
ált a lányokat zavarja ha a fiú nagyon féltékeny
de attól még lehet, hogy neked ez jön be
5/14 anonim válasza:
Normálisnak normális, mindenkinek más az igénye, de mikor megkapod, szerintem bánni fogod.
7/14 A kérdező kommentje:
hülyeség, de talán így érezném hogy tényleg szeret:S
2013. júl. 14. 14:54
8/14 A kérdező kommentje:
meg persze tettekel is, de ígyis:S ááá:D
2013. júl. 14. 14:55
9/14 anonim válasza:
én is ilyen típus vagyok, és nagyon sok fájdalmat okozok magamnak is, és annak a lánynak is akit szeretek. :(
10/14 anonim válasza:
˝de talán így érezném hogy tényleg szeret:S
˝
jézusom..
Miért nem jössz össze egy papucs típusú sráccal, ők jobban tudják éreztetni a szeretetüket. Mindig a kedvedbe akarnak járni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!