Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Látta, de nem ír. Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látta, de nem ír. Miért?

Figyelt kérdés
Ma írt nekem a párom. Sajnos távkapcsolat. Azt mondta, hogy bárcsak együtt tölthettük volna a szilvesztert. Írtam neki egy szép kis szöveget, hogy én is örültem volna stb. Elolvasta és semmi. Szerintetek túlreagálom?

2016. jan. 1. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, nem mindenki a fb-on lóg! Nőlj fel!
2016. jan. 1. 18:29
 2/8 A kérdező kommentje:
De ha elolvasta valamit írhatott volna..
2016. jan. 1. 18:30
 3/8 Kenzo Tenma ***** válasza:
Hát nálam alap, hogy amint tudok visszaírok. Kivéva, ha kicsit gondolkodnom kell a válaszon. Lehet ő is ezt csinálja. Mennyi ideje nem ír amúgy?
2016. jan. 1. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem volt ideje, majd ha lesz ír!

Ja, és mellékesen Felnőtt kapcsolat kategória ez, nem a tinis!

2016. jan. 1. 18:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már tini. Amúgy 3 órája.
2016. jan. 1. 18:32
 6/8 Kisboltos ***** válasza:
Ha írtál neki egy hosszabb szöveget, akkor azt először is értelmeznie kell, majd át kell gondolnia a választ. Lehet ő is egy szép hosszú válaszlevéllel készül. Régen, mikor nem volt internetes chat, csak a hagyományos leveléz, ott nem volt ez gond, mert bőven volt időd agyalni a válaszon. Ráadásul azok stílusa, megszerkesztetsége is teljesen eltér a mai chattől. Szóval ne aggódj, majd ír:)
2016. jan. 1. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze, 3 óra kell, hogy tudja mit írjon. És ki az aki ezt benyalja? :D Elég lassú a feldolgozottság :D
2016. jan. 1. 18:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Velem is sok pasi csinálta már ezt. Szerintem csak gondolkodnak a válaszon, illetve ha épp dolguk van, akkor nem érnek rá válaszolni, összecsapva meg nem akarnak odalökni egy mondatot.
2016. jan. 1. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!